• Se alle etappene av årets Tour de France på Eurosport Player. Abonner her!
24-åringen har spilt inn en video som har blitt lagt ut på Sky-lagets Twitter-konto hvor han unnskylder seg for å slått etter Fortuneo-rytteren Elie Gesbert.
– Jeg er lei meg for dagens (søndag) hendelse, og jeg vil gi en forbeholden beklagelse for min oppførsel, innledet Moscon.
Tour de France
Ekspertens dom på nordmennenes Tour de France-innsats: Gir Kristoff toppkarakter
29/07/2018 KLOKKEN 18:26
– Jeg vil gjerne unnskylde overfor Elie Gesbert for hendelsen. Jeg satte et dårlig eksempel for alle. Jeg vil gjerne unnskylde offentlig til mine lagkamerater, til alle på Team Sky og til alle som er involvert i Tour de France. Jeg har ingen unnskyldninger og aksepterer beslutningen til arrangøren, fortsatte han.
Se episoden her (saken fortsetter under):
Sky-sjefen Dave Brailsford beklaget også oppførselen til sin elev.
– Gianni er svært skuffet over sin egen oppførsel. Han vet at han har sviktet seg selv, laget og rittet. Vi skal håndtere denne saken med Gianni når Tour de France er over, og vi vil da avgjøre om det skal gjøres ytterligere tiltak, sa Sky-sjef Dave Brailsford i en pressemelding og la til:
– Jeg vil komme med en oppriktig unnskyldning til Elie Gesbert og Fortuneo for denne uakseptable hendelsen.
Det er ikke første gang Moscon er i trøbbel. 24-åringen ble i fjor suspendert i fire uker av Sky etter å ha oppført seg rasistisk overfor FDJ-syklisten Kevin Reza.
  • Se alle etappene av årets Tour de France på Eurosport Player. Abonner her!
(©NTB/Eurosport.no)
Tour de France
Se Kristoffs intervju etter etappeseieren
29/07/2018 KLOKKEN 17:29
Tour de France
Se sluttspurten opp Champs-Elysées: Her vinner Kristoff
29/07/2018 KLOKKEN 17:20