Populære sporter
All sport
Vis alt

Strålende fjerde runde fra Stenberg i Champions League - Ligger på 3. plass før siste runde

Adrian Nordvik

Oppdatert 03/12/2022 klokken 10:07 GMT+1

Anita Stenberg leverte en meget god fjerde runde i Champions League fredag kveld.

Anita Stenberg

Foto: NTB

– 3. plass er jo som en seier egentlig. Det vil være som en seier for meg i hvert fall, og en god avslutning på året 2022, sa Stenberg til Discovery før rittseriens fjerde runde.
Og Anita Stenberg skulle klare akkurat dette. Før fredagens runde i London lå hun på en 5. plass, men med gode prestasjoner på både scratchrittet og eliminasjonsrittet så går hun nå inn i den siste runden i UCI Track Champions League på en 3. plass.
På scratchrittet Holdt Stenberg seg bak i feltet, tett på hjulet til Katie Archibald i store deler av rittet. Hun endte med å klare en tredjeplass som ga henne 15 poeng. Det ble en overraskende vinner i rittet da irske Emily Kay stakk av med seieren og de 20 poengene.
På eliminasjonsrittet var det viktigste utgangspunktet for Stenberg at hun klarte å komme foran canadiske Maggie Coles-Lyster og amerikanske Lily Williams, siden duoen er hennes nærmeste konkurrenter. Det klarte drammenseren i det som var en kjempeprestasjon.
Wiliams endte på en 8. plass i eliminasjonsrittet, mens Coles-Lyster kom på 3. plass. Men den største overraskelsen var at Katie Archibald endte på en 7. plass. Det gjorde at Jennifer Valente opprettholdt sammenlagtledelsen før morgendagens runde. Stenberg imponerte og klarte en 2. plass.
Stenberg tar da totalt 32 poeng under fredagens runde i det som var en fantastisk kveld sett med norske øyne.
Hun har da 89 poeng sammenlagt. Fem poeng foran Maggie Coles-Lyster som har 84 poeng før lørdagens siste og avgjørende runde.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame