Populære sporter
All sport
Vis alt

Sterk avslutning av Uno-X – britisk triumf i Italia

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 21/04/2023 klokken 15:53 GMT+2

Den norske Uno-X-rytteren Johannes Kulset trillet inn til en solid femteplass på den siste etappen av rittet Tour of the Alps. Briten Simon Carr vant.

Magnus Brynsrud og Ådne Holter i brudd på den femte etappen av Tour of the Alps. Johannes Kulset avsluttet sterkt og endte på femteplass.

Foto: Getty Images

Uno-X-rytterne Ådne Holter, Magnus Brynsrud og Johannes Kulset satt alle i et stort brudd som hadde fått rundt tre minutters forsprang til hovedfeltet med 37 kilometer igjen til mål.
19-åringen Kulset kjempet om en pallplass i ungdomskonkurransen og tok seg opp til annenplassen. Han endte 1.18 minutter bak briten Max Poole i den konkurransen. Han fikk godt med hjelp av sine to lagkamerater inn i til den siste stigningen.
Simon Carr stakk derimot ifra i tet, men Kulset fulgte i den nærmeste gruppen. Han fikk det tøft inn de siste kilometerne inn til mål og ende på femteplass, slått med 1.21 minutter.
Sammenlagtseieren gikk til britiske Tao Geoghegan Hart, mens Torstein Træen ble beste norske på 10.-plass, mens Kulset endte på 14.-plassen, 3.04 minutter bak.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame