Populære sporter
All sport
Vis alt

Bekrefter til Discovery: Uno-X-stjernen på vei til sykehus etter stygg velt

Joakim Opphus

Oppdatert 18/02/2024 klokken 20:27 GMT+1

Tobias Halland Johannessen måtte bryte andre og siste etappe av Tour des Alpes-Maritimes etter en velt.

Uno-X-stjernen i bakken

SISTE: Skadeomfanget etter velten er klart. Les mer her!
TV-bildene fra Tour des Alpes-Maritimes viser flere Uno-X-ryttere som lå i bakken etter en velt ved en bil som sto parkert langs veien ca. 10 kilometer før mål.
Discovery fikk bekreftet fra både medieansvarlig i Uno-X, Magne Haugland og sportsdirektør for Uno-X, Leonard Snoeks, som følger laget i Tour des Alpes-Maritimes, at Tobias Halland Johannessen var en av rytterne som gikk ned i velten og at han er på vei til sykehuset.
«Han er på vei til sykehus. Usikker (på skaden), var snakk om en potensiell skulder, men ikke bekreftet», skriver sportsdirektør for Uno-X, Leonard Snoeks, i en SMS til Discovery.
Snoeks forteller at de to andre Uno-X-rytterne, Simon Dalby og Jonas Iversby Hvideberg som gikk i bakken er okei.
«Jonas er litt forslått. Alle trillet rolig til mål. Visstnok en Ag2R-rytter som kjørte i et hull og tok med seg flere av oss», skriver han.
– Utrolig trist med tanke på norske sjanser i vårens store ritt og tøft for Uno-X hvor han er en nøkkelrytter for dem i kampen om potensielle UCI-seire. Så krysser vi fingrene for at det ikke var så ille som bildene viste, sier Discoverys sykkelkommentator Andreas Staune-Mittet.
Halland Johannessen har hatt en veldig god start på sesongen og vist solid form. Han har blitt topp ti i fire av seks ritt så langt i år. Og hadde det ikke vært for en ordentlig blemme i Classic Var fredag hadde han også stått med en seier.
picture

Se den absurde hendelsen: Nordmann mister seieren etter kjempetabbe

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame