Populære sporter
All sport
Vis alt

Kristoff måtte se seg slått av Sagan: – Hadde ikke de beste beina

Vegard Kjøllmoen Steien

Oppdatert 14/06/2022 klokken 18:04 GMT+2

Alexander Kristoff måtte se seg slått i spurten på den tredje etappen i Sveits Rundt.

Alexander Kristoff

Foto: Getty Images

Mandag kunne Andreas Leknessund juble for sin aller første proffseier i Sveits Rundt. Tirsdag var det Alexander Kristoff som stod fram som det norske håpet.
34-åringen var blant favorittene før etappen, men han skulle få hard konkurranse av blant annet den slovakiske Peter Sagan.
Det var et samlet spurtfelt som kom inn på oppløpet i Grenchen, men både Sagan og Bryan Coquard ble for sterke for Kristoff. Dermed måtte intermarché-rytteren ta til takke med en 3. plass.
– Jeg hadde ikke de beste beina å spurte med på de siste 300 meterne. Da Sagan leverte en så god spurt, så klarte jeg ikke svare, sa nordmannen etter etappen.
Kristoff var involvert i en velt tidlig på etappen. Den preget nordmannen, som fortalte at han hadde pådratt seg smerter i kne og bein.
Med tirsdagens 3. plass, ser det nå vanskelig ut med tanke på en mulig Kristoff-seier i årets Sveits Rundt.
– Jeg visste at dette trolig var min sjanse til en spurtseier i rittet, sa han.

Velt rett før mål

Fire og en halv kilometer før mål ble den velt i feltet, der flere av sammenlagtskanonene satt. Maximilian Schachmann var blant dem som gikk i bakken.
Med Schachmann sitt fall, avanserte Andreas Leknessund til en 3. plass i sammendraget. Bahrain-Victorious-rytter Stephen Williams har ledertrøya. Han har seks sekunder ned til danske Andreas Kron og ligger sju sekunder foran Leknessund.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame