Populære sporter
All sport
Vis alt

Uno-X marginer unna bragd: – Oppløftende

Kristian Hennie

Oppdatert 10/03/2024 klokken 16:44 GMT+1

Søndag var Uno-X i aksjon på den siste etappen i Tirreno-Adriatico.

Marginer unna historisk seier: – En av de beste spurtene jeg har sett av Kristoff

Uno-X har denne uken vært i aksjon i Tirreno-Adriatico og søndag ettermiddag var det duket for den avsluttende etappen på den italienske landeveien.
På etappen i San Benedetto del Tronto ble bruddgruppen hentet inn mot slutten av etappen og det hele skulle avgjøres i en real massespurt.
Søren Wærenskjold og Alexander Kristoff var kortene det norsk-danske laget skulle satse på, men det var til slutt Jonathan Milan som viste mest styrke på oppløpet i Italia søndag. Beste Uno-X-rytter ble nettopp Kristoff, som endte på en sterk andreplass og tapte spurten såvidt mot italieneren. Davide Cimolai kapret tredjeplassen.
– Det der var oppløftende fart fra Kristoff. En av de beste spurtene jeg har sett fra Kristoff på veldig lenge, sa Discoverys kommentator Theis Magelssen etter spurten til nordmannen.
Dermed var Uno-X-gutta marginer unna sin første World Tour-seier. Med kun få hundre meter igjen av oppløpet fikk plutselig Wærenskjold en luke ned til resten av feltet, men det var til slutt Kristof som skulle spurte for det norsk-danske laget.
– Kanskje går jeg litt for tidlig og vi hadde jo Søren helt i front mot slutten der. Jeg tror vi var litt for langt foran tidlig, men jeg lot han (Wærenskjold) gå og prøvde å skrike «kjør på». Så ble det til slutt litt kaos der og jeg prøvde å dra nytte av det, sier Kristoff til Discovery etter etappen.
Disse syklet rittet for Uno-X:
  • Alexander Kristoff
  • Jonas Abrahamsen
  • Odd Christian Eiking
  • Markus Hoelgaard
  • Andreas Leknessund
  • Magnus Cort (måtte bryte)
  • Søren Wærenskjold
På lørdagens etappe var den danske stjernen Magnus Cort involvert i en velt og måtte bryte. Omfanget av velten resulterte i et brudd tommelen, og til Discovery bekreftet Uno-X at dansken mister Milano-Torino og Milano-Sanremo kommende uke.
picture

Uno-X-stjernen i store smerter

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame