Populære sporter
All sport
Vis alt

Norsk profil mister storritt

Joakim Opphus

Oppdatert 27/02/2023 klokken 20:23 GMT+1

Tobias Halland Johannessen blir ikke å se på startstreken i Paris-Nice som begynner 5 mars.

Tobias Halland Johannessen

Foto: NTB

– Jeg har bare hatt en sykdomsrunde, så bytter ut Paris-Nice med Volta a Catalunya. Jeg er i god trening igjen nå, skriver Uno-X-rytteren i en SMS til Discovery.
Halland Johannsessen har ikke hatt den sesonginnledningen han hadde håpet på. Drøbak-syklisten måtte nylig trekke seg fra Volta ao Algarve grunnet sykdom.
Før Algarve måtte han også utsette sesongåpningen i Grand Prix la Marseillaise etter en overbelastning i et kne som han har slitt med i en lengre periode.
Halland Johannessen var påtenkt en kapteinsrolle i Paris-Nice, men nå blir fokuset rettet mot etappeseire for det norske laget forteller sportslig ansvarlig i Uno-X, Kurt Asle Arvesen, til TV 2.
Det norske laget sender ifølge TV 2 Alexander Kristoff, Rasmus Tiller, Søren Wærenskjold (veltet i Kuurne - Brussel - Kuurne, men unngikk skader), Anders Skaarseth, Erik Resell, Jonas Gregaard og Anthon Charmig.
For første gang siden fjorårets Tour de France sykler Tadej Pogacar og Jonas Vingegaard i det samme etapperitt. De møttes ogsåi Lombardia rundt i fjor høst. Da vant Pogacar mens Vingegaard ble nummer 16.
Tobias Foss sykler også årets Paris-Nice og kommer til å bli en av nevnte Vingegaards viktigste hjelpere i fjellene.
Edvald Boasson Hagen deltar også i rittet for TotalEnergies.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame