06.03.23 - 13.00
Ferdig
Bazainville - Fontainebleau
0km
?km
Paris - Nice • Etappe2
Før kamp

Bazainville - Fontainebleau

Paris - Nice - spenningen starter 13:00 6 mars 2023. Vårt Livesenter vil holde deg oppdatert på viktigste hendelsene når de skjer.
Les det siste om Sykkel - inkludert de store løpene, sendeskjema og resultater.

    
30
Highlights 
 
 Supprimer
 

Dansk triumf på den andre etappen av Paris-Nice. Følg med på Eurosport.no utover!

 

Står at det er Mads Pedersen fra UCI WorldTeam Trek–Segafredo som vinner!

 

Det er nære for Uno-X og Kristoff, men det blir ikke norsk triumf.

 

Dette drar seg mot massespurt. Hvem drar det lengste strået? Kristoff er helt der oppe!

 

Skjer svært lite nå. Rytterne tar og følger på hverandre. Ikke lenge til spurten nå!

 

20 kilometer igjen. Stadig et samlet felt, og dette går mot massespurt!

 

Pierre Latour deiser i bakken ned 35 kilometer igjen. Er en av forhåndsfavorittene til å vinne rittet sammenlagt, TotalEnergies-syklisten.

 

Under 40 kilometer igjen. Skjer ikke all verden - flere Jumbo-Visma-ryttere i front her, sammen med syklister fra Movistar, AG2R, Soudal-Quick Step og UAE. Jonas Vingegaard som er helt fremst akkurat nå.

 

Og DER hentes Jonas Greegard inn! 53 kilometer igjen.

 

Nå blir dansken hentet inn. Han var i brudd i nærmere 100 kilometer, men etter at han tok klatrepoengene, har han sakket ned farten og hentes inn med 56 kilometer igjen.

 

Det er 60 kilometer igjen. Tipper de går i mål rundt 17.00, muligens litt før.

 

Gregaard er først opp Cote de Mereville og tar tre nye klatrepoeng. Blir klatretrøya på dansken om han i det hele tatt klarer å fullføre etappen, som han jo gjør, om det ikke skjer noe ekstraordinært.

 

Gregaard skal ha for forsøket i brudd, men han blir sakte, men sikkert hentet inn nå. Forspranget har skrumpet inn til under minuttet.

 

75 kilometer igjen. Ledelsen til Gregaard krymper - nå er den nede på to minutter.

 

Etappen i dag er ganske flat og flere tror det blir en massespurt for seieren. Ikke de beste værforholdene i dag - grått og kaldt.

 

Danske Jonas Gregaard har gått i brudd og har en luke på drøye tre minutter til hovedfeltet etter 78 av 163 kilometer. Han kjører for Uno-X og kom til laget i 2020, etter å ha syklet for Astana fra 2018 til 2020.

 

Jumbo-Visma-rytter Primoz Roglic vant sammenlagt i fjorårets utgave av rittet. Det skal sykles åtte etapper i rittet, som pågår fram til 12. mars.

 

Uno X-rytter Rasmus Tiller ble beste norske og trillet i mål som nummer 29. Lagkamerat Kristoff punkterte forhjulet med under en mil igjen og mistet dermed massespurten.

 

Den første etappen var en flat etappe på 169,4 kilometer, som både startet og sluttet i La Verrière. I slutten var belgiske Merlier sterkest og kom først over målstreken. Bora-rytter Sam Bennett tok 2.-plassen foran treer Mads Pedersen (Trek-Segafredo).

 

Soudal-Quick Step-syklist Tim Merlier spurtet inn til seier på den første etappen av rittet Paris-Nice. Alexander Kristoff punkterte med under en mil igjen.

 

Velkommen til livedekningen av 2. etappe av Paris-Nice. Etappen går fra Bazainville til Fontainebleau og er på 163.7 kilometer. Uno-X deltar i rittet der det er en rekke kanoner med.

 

Velkommen til livedekningen av 2. etappe av Paris-Nice. Etappen går fra Bazainville til Fontainebleau og er på 163.7 kilometer.