Populære sporter
All sport
Vis alt

Kristoffs femte pallplass da Cavendish skrev historie

Andreas Hopen

Oppdatert 16/03/2022 klokken 17:07 GMT+1

Alexander Kristoff (34) spurtet til tredjeplass i sykkelrittet Milano-Torino onsdag. Veteranen Mark Cavendish vant.

Se spurten i Milano-Torino her

Det 197 kilometer lange endagsrittet i Italia endte ikke overraskende i massespurt. Der var Kristoff langt framme og knivet om seieren.
På de siste meterne hadde imidlertid 36 år gamle Cavendish størst fart. Veteranen fra Isle of Man vant foran franske Nacer Bouhanni (31). Kristoff fulgte deretter.
Se spurten i toppen av saken.
Cavendish skapte historie da han ble tidenes første brite som vant Milano-Torino. Cavendish er også rittets eldste vinner.
– Dette er fantastisk, jeg er superfornøyd. Det er første gang jeg har kjørt Milano-Torino, sa en strålende fornøyd Cavendish.
Cavendish har innledet sykkelsesongen sterkt. Han vant en etappe både i UAE Tour og Tour of Oman.
Kristoff står med en seier denne sesongen. Midt i forrige måned vant han det spanske rittet Clasica de Almeria. I etterkant skrøt rogalendingen av støtten han får i sitt nye lag, Intermarché-Wanty-Gobert. Det var Kristoffs femte pallplassering denne sesongen. Hans forrige pallplassering var på åpningsetappen av Volta ao Algarve i midten av februar.
I tiden som kommer venter store ritt for den norske veteranen. Allerede lørdag er han på start i prestisjetunge Milano-Sanremo. Det er et løp Cavendish har ambisjoner i.
– Jeg har allerede vunnet Milano-Sanremo, og nå kan jeg si at jeg har vunnet Milano-Torino også. Normalt er det et kupert løp, så å se navnet mitt ved siden av de som har vunnet dette løpet i historien, det er ganske spesielt, fortsatte han.
Det løpet ser du på discovery+.
(©NTB/Eurosport)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame