Populære sporter
All sport
Vis alt

Demi Vollering med trippelseier: – Jeg kan ikke tro det

Noah Waag

Oppdatert 23/04/2023 klokken 12:52 GMT+2

Longo Borghini var rytteren som skulle gi Demi Vollering kamp helt inn, men nederlenderen knuste til i spurten og vant i Belgia.

Demi Vollering

Foto: Getty Images

Saken oppdateres!
  • Se Liège-Bastogne-Liège søndag på discovery+ eller Eurosport 1 fra kl.13.00!
Demi Vollering (Team SD Worx) vant Liège-Bastogne-Liège i den syvende utgaven av rittet, i det som utartet seg til å bli en svært spennende avsluttning.
Det var Longo Borghini og Demi Vollering i spurten om seieren. Borghini gikk til først, men nederlenderen slo tilbake med en perfekt gjennomført sluttspurt.
Annemiek van Vleuten og Demi Vollering var blant de sterkeste utbryterne mot slutten av rittet, men van Vleuten nådde aldri opp til Vollering og Borghini på de siste kilometerne.
– Jeg kan ikke tro at jeg klarte dette, sa Vollering til arrangøren etter seieren.
Nederlenderens er den andre rytteren som vinner alle tre Ardennes-klassikerne.
Annemiek van Vleuten var den første til å vinne en slik trippel, siden rittet ble arrangert for første gang for kvinner i 2017. Hun vant rittet i fjor, men klarte ikke å forsvare seieren i Belgia søndag.
De norske lagene med i rittet var Team Coop og Uno-X, samt norske ryttere ved Sigrid Haugset (Team Coop), Stine Dale (Team Coop), Tiril Jørgensen (Team Coop), Ingvild Gåskjenn (Team Jayco-Alula), Mia Bjørndal Ottestad (Uno-X), Marte Edseth (Uno-X) og Stine Borgli (FDJ Suez).
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame