• Se norske Kurt Maflin kjempe om semifinaleplass i VM. De to siste sesjonene ser du tirsdag 11:00 og 20:00 på Eurosport 1, Eurosport Player og Dplay – sikre deg tilgang her!
Anthony McGill - Kurt Maflin 7-1
– Det som kan gå galt går galt for vår mann nå, sa Eurosport-kommentator Torstein Vik under ettermiddagens frame.
World Championship
Maflin ute av snooker-VM – vant bare ett parti
22/04/2021 PÅ 19:08

Kom aldri i gang

Det ble aldri noen drømmestart for det norske snooker-esset i den historiske VM-kvartfinalen mandag. Skotten Anthony McGill hadde få problemer med å utnytte sjansesløseriet til Kurt Maflin, for med en solid 3-1-ledelse til pause, var det bortimot håpløst for vårt norske håp i Sheffield.
– Nå vil han bare ha pause her. Tunnelsyn, sykesyn – alt blir kastet i fanget til Kurt nå, fortsatte kommentatoren.
Anthony McGill var heller ikke feilfri den første halvdelen av sesjonen, for også skotten sleit med å finne flyten før pause. Mannen fra Glasgow så ut til å ta igjen Maflins ledelse i det fjerde framet, men med litt flyt sikret nordmannen sitt første frame.
– «Rødskjegg» må bare glise, sa Torstein Vik etter at det meste gikk i mot McGill på innspurten av det siste framet før pause.

– Fadese «deluxe»

Motgangen fortsatte å plage skotten utover i det femte framet, og det det så lovende ut for en ny redusering for Kurt Maflin. En ørliten norsk kollaps godt inne i framet, skapte derimot trøbbel for Maflin, og MacGill økte ledelsen med 4-1 før det sjette framet.
– Dette var fadese «deluxe», fastslo Eurosport-kommentator Torstein Vik etter at Maflin nok en gang måtte seg seg slått i et frame under den første sesjonen mot McGill.
Med 5-1 etter de første seks, handlet det meste om å avslutte sesjonen med æren i behold for det norske snooker-esset. Det maktet ikke Kurt Maflin, for McGill fortsatte overkjøringen i det siste framet i den første sesjonen.
Skotten endte til slutt på 7-1, og Kurt Maflin har en enorm jobb å gjøre i de to siste sesjonene for å ta igjen Anthony McGill. Allerede i morgen formiddag ser du kvartfinalens andre sesjon på Eurosport 1, Eurosport Player og Dplay fra klokken 11:00.
Den siste og avgjørende sesjonen sendes på de samme platformene klokken 21:00.
World Championship
Blytung VM-åpning for Maflin: – Krise, krise, krise
21/04/2021 PÅ 17:09
World Championship
Norske Kurt Maflin sjokkerte snooker-verden: Klar for kvartfinale i VM
06/08/2020 PÅ 21:21