– Det blir en veldig spennende match mellom to spillere som virkelig respekterer hverandre. Robert Milkins passer også Kurt veldig bra, og jeg tror vi vil få se et offensivt og åpent spill av de to på tirsdag, sier Discovery-ekspert Edwin Ingebrigtsen.
– Det blir rett og slett en ordentlig tungvektskamp.
Snooker
O'Sullivan tangerte tittelrekord i snooker-VM
02/05/2022 PÅ 20:25
Engelskmannen, som er ranket som nummer 40, er ingen ukjent motstander for det norske snookeresset. Før innbyrdes oppgjør står det 3-3 mellom de to totalt sett, men dessverre for Maflin har det endt med tap i de to siste kampene mot Milkins.
– Ingen av de to vil ta noe enkelt på det i denne kampen. Kurt tapte vel og merke 10-7 i tilsvarende oppgjør mot Milkins sist, så nå håper jeg han kan revansjere det, sier Ingebrigtsen
Og for å klare det, er det spesielt en ting eksperten tror blir viktig:
– Kurt har en veldig bra sjans, og han ligger jo faktisk over Milkins på rankingen (Maflin er ranket som nummer 25). Men enkle feil kan fort la seg straffe. Derfor blir det viktig at Kurt luker ut disse, for da ligger han veldig godt an.

– Holder nervene i sjakk

Lørdag leverte Maflin en suveren prestasjon mot Jak Jones i den første VM-kvalikkampen. Nordmannen åpnet med to hundreserier på rad, og ledet en periode 5-2 over walisieren. Derimot slo Jones tilbake med to raske partier. Maflin beholdt likevel roen og vant til slutt 6-4.
– Kurt spilte veldig bra. Han fikk vist at selv om Jones kom tilbake på slutten, så holder han nervene i sjakk. I tillegg hadde han en god rytme rundt bordet, og legger seg på rundt 22 sekund per støt - som er der han pleier å ligge, sier eksperten.
– Nå bare håper jeg Kurt kan få en lignende start i kampen mot Milkins. Da har en veldig god sjans.
World Championship
Magi fra O'Sullivan: – Et parti for historien
29/04/2022 PÅ 20:57
World Championship
Her rundlurer han dommeren med frekk manøver
27/04/2022 PÅ 14:52