Scanpix

Sjekk Fourcades frekke fleip om Bøs damebesøk

Sjekk Fourcades frekke fleip om Bøs damebesøk
Av Eurosport

14/01/2018 15:22Oppdatert 14/01/2018 15:23

Martin Fourcade håper å dra nytte av at Johannes Thingnes Bø får besøk av forloveden under neste verdenscuphelg i Antholz.

Det var under pressekonferansen etter søndagens fellesstart i Ruhpolding at seiersmannen Bø avslørte at forloveden Hedda Kløvstad Dæhli tar turen til Italia. Hun har ikke vært til stede på verdenscup utenfor Norge før.

– Det er veldig bra for meg, for da kommer han til å bli skikkelig sliten før løpene, kom det kjapt fra Fourcade.

Franskmannen var åpenbart i godt humør selv om Bø henviste ham til annenplass på fellesstarten. Verdenscuplederen hevdet at han kommer til å unngå en topp 3- plassering med vilje i Antholz for å roe nervene før OL.

– Nå har jeg vært på pallen 15 ganger på rad. Jeg håper den rekken er over før OL, for da vil jeg være bekymret for å stoppe den i OL. Så jeg kommer til å miste en pallplass i Antholz neste uke, sa Fourcade med et lurt smil.

Johannes Thingnes Bø er ikke like sikker på at han kommer til å slite seg ut med damebesøk under verdenscuphelgen i Italia. Forloveden kommer dit først torsdag, dagen før herrenes sprintløp.

– Hun fikk ikke lov til å komme ned før rennene. Jeg må restituere meg litt først, gliste Bø.

Han kunne fortelle at også Emil Hegle Svendsen og Tarjei Bø får besøk av sine partnere.

– Vi har fått lov til å få damene inn som moralsk støtte. Vi er jo så mye borte og rekker bare én uke hjemme før OL, så det er bra å få litt besøk.

(©NTB/Eurosport.no)