Det samme sa han foran åpningssprinten i Lenzerheide også. Da misset han finalene med noen små tideler.
Onsdagens klassiske sprint i Oberstdorf blir en affære i nye løyper.
Langrenn
Trøblete oppladning til OL-sesong for Bolsjunov
I GÅR PÅ 06:17
Sundby er plassert som nummer seks i sammendraget etter tre etapper og har 1.03,1 minutter opp til ledende Dario Cologna.
– Hvis man skal være med å kjempe om sammenlagtseieren i Tour de Ski, så er det et must å komme til en semifinale på sprinten. Det er ikke lange og tøffe nok løp mot slutten til å hente det igjen. Klarer jeg det er det kjempebra. Klarer jeg det ikke, er det vel bare å pakke bagen og stikke hjem, sa Sundby etter mandagens 15 kilometer jaktstart i Lenzerheide.

Reise

Mandag forflyttet Tour-løperne seg til Oberstdorf. Der er det først sprint, og deretter 15 kilometer fellesstart i fri teknikk.
Det er meldt om store nedbørsmengder i form av regn.
– Vi møter en tøff klassiskløype. Det er nok den tøffeste klassiskløypa vi er blitt presentert for i verdenscupen på lang, lang tid. i tillegg er det meldt 50 millimeter med regn, og da blir skiene viktig.

Sterk

– Dario Cologna virker veldig sterk?
– Ja, han har gjort et kjempeløp og har gått fantastisk bra i de siste to dagene. Han er på hjemmebane og drar fordel av det når han er i så god form. Det blir spennende å se. Nå har vi to veldig viktige løp i Oberstdorf, og sprinten kan fort vise seg å bli helt avgjørende. Den klassisksprinten blir et være eller ikke være.
– Hvem er mannen å slå? Cologna eller Ustjugov?
– Sånn det ser ut nå er det sterke klassisksprintene alle sammen som er topp sju-åtte, og jeg er nødt til å dra noe ekstra ut av lomma om jeg vil være med der oppe.
(©NTB)
Langrenn
Presset svensk skiveteran: – Har egentlig ingen gode OL-minner
17/09/2021 PÅ 09:29
Langrenn
Martin Johnsrud Sundby gir opp OL og satser på langløp
20/03/2021 PÅ 09:31