Populære sporter
All sport
Vis alt

Russisk rakett utklasset Klæbo i Ruka

Andreas Hopen

Oppdatert 26/11/2021 klokken 14:19 GMT+1

Johannes Høsflot Klæbo forsøkte å overraske feltet i finalen, men det ble en russisk overraskelse som vant det første verdenscupløpet i Finland.

Alexander Terentev

Foto: Getty Images

Hele tre nordmenn stilte på start i finalen etter at Johannes Høsflot Klæbo gikk videre fra semifinalen på tid, og det ble en kamp mellom nordmennene og russiske Terentev i finalen.
Den første semifinalen gikk i et voldsomt tempo, mens finalen startet veldig rolig, men over bakketoppen rykket Johannes Høsflot Klæbo til for fullt. Det var ikke konkurrentene forberedt på. Erik Valnes tok ansvar i feltet bak og jaktet Klæbo med russiske Terentev på bakskia.
Den tjueto år gamle russeren viste styrke på toppen av den siste bakken og suste forbi Klæbo. På oppløpssiden var det ingenting å gjøre med russeren som enkelt vant foran Klæbo og Valnes. Richard Jouve ble nummer fire.
Håvard Solås Taugbøl ble nummer fem i finalen.
Terentev viste styrke allerede i prologen hvor han overrasket med å vinne foran Richard Jouve. Emil Iversen hadde en dårlig dag i sporet og røk ut allerede på prologen. Pål Golberg forsvant ut i semifinalen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Relatert
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame