Populære sporter
All sport
Vis alt

Takker for støtten: – Jeg er evig takknemlig

Eurosport
AvEurosport

Publisert 21/02/2022 klokken 16:05 GMT+1

Den 15 år gamle kunstløperen Kamila Valijeva takker for støtten etter dopingsaken mot henne som preget nyhetsbildet gjennom store deler av OL i Beijing.

Kamila Valijeva

Foto: Getty Images

Valijeva fikk lov til å delta i den individuelle konkurransen i OL, tross en positiv dopingprøve avgitt før lekene. Nå takker hun alle som har støttet henne gjennom dopingsaken.
– Jeg vil takke alle som har vært på min siden gjennom denne tunge perioden. Takk til fansen min, familien min, trenerne mine, hele ROC-laget, landet mitt og mennesker over hele verden. Jeg er evig takknemlig, skriver Valijeva på sin Instagram-konto.
15-åringen avga i forbindelse med det russiske mesterskapet i romjula en dopingprøve som inneholdt spor etter det forbudte stoffet trimetazidin. Prøvesvaret kom 8. februar, dagen etter at hun var med på å vinne OL-gull i lagkonkurransen.
Idrettens voldgiftsrett lot henne likevel få delta i den individuelle konkurransen, noe som høstet sterk kritikk fra IOC, Wada og ISU.
Gullfavoritten bukket under for det store presset som lå på henne etter dopingsaken og endte på 5.-plass i den individuelle konkurransen.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame