Tirsdag fra 16.15: Slovenia - Norge på Eurosport Norge og Eurosport Player
Det canadiske laget innledet mesterskapet ved å slå Tsjekkia 4-1, mens det søndag ble 7-2 i møtet med Slovenia. Med mandagens seier står Canada med ni av ni mulige poeng.
Brayden Point ga en av VMs største favoritter ledelsen etter litt over fem minutters spill i den franske storhallen i Paris. MacKinnon doblet til 2-0 da canadierne hadde fordel av å være i overtall tidlig i midtperioden. Colorado Avalanche-profilen scoret igjen etter 35 minutter.
Hockey-VM
Lundqvist ble helten da Tre Kronor tok VM-gull
21/05/2017 PÅ 22:04
Hviterussland slet med å komme til sjanser, og målene rant inn det siste kvarteret. Både Jeff Skinner og Claude Giroux kom på scoringslisten, mens Point fastsatte resultatet til 6-0 da han fikk nettsus for annen gang i kampen.
Canada vant skuddstatistikken 45-13. Det canadiske laget virker dermed å være i rute i VM, og har allerede sendt ut et klart tegn om at de naturligvis blir å regne med. Lagets neste motstander er vertsnasjon Frankrike torsdag. Den 15. mai venter Norge. Det norske laget ble i går overkjørt av Sveits.
Les også: Kanonåpning for Norge mot vertsnasjonen
I gruppe A vant Russland 6-3 i møtet med Tyskland i Köln. Vadim Sjipatsjov og Nikita Kutsjerov scoret begge to mål hver seg i oppgjøret. Også Sergej Plotnikov og Nikita Gusev kom i målprotokollen.
Russerne ledet 5-0 etter litt over 35 minutters spill. Tyskerne fikk tre reduseringer i løpet av det siste kvarteret, men sluttspurten hjalp ikke vertsnasjonen stort utover å pynte litt på resultatet.
Etter tre kamper har Russland plukket åtte poeng. Det ene poengtapet kom da Sverige ble slått 2-1 på straffer i VM-åpningen.
(©NTB/Eurosport.no)
Hockey-VM
Superduellen i VM-finalen – nå er det klart for tungvektsmøte
20/05/2017 PÅ 20:16
Hockey-VM
Reiser hjem etter tap i siste VM-kamp: – Det ser ut som vi har pakket kofferten
16/05/2017 PÅ 12:31