Populære sporter
All sport
Vis alt

Hovland etter lørdagens runde: – Nå har jeg ingenting å tape

Eurosport
AvEurosport

Publisert 07/08/2021 klokken 22:52 GMT+2

Viktor Hovland bød opp til parfest på den tredje dagen av PGA-turneringen i Tennessee. 15 av 18 hull endte med par for Hovland, som gikk ett slag under par.

Viktor Hovland

Foto: Getty Images

Der Hovland fredag startet brennhett med tre birdier på de første fire hullene, ble det ti strake par før han på det ellevte hullet noterte seg for lørdagens første birdie.
Deretter fulgte to strake par igjen, før det ble lørdagens første bogey på hull 14. Han bokførte også en bogey på hull 14 på torsdagen, så det var tydelig at det ikke var et favoritthull for Hovland.
Han slo likevel umiddelbart tilbake med en birdie på hull 15. Han avsluttet med tre strake par.
Totalt ett slag under par lørdag og tre slag under par totalt gjør likevel at han ikke klarer å avansere noe særlig oppover på listene. Nordmannen på delt 41.-plass etter tre av fire runder.
– Jeg var litt for mye ut av posisjon. Det ble litt mange litt kjedelige og enkle par. Jeg klarte ikke skape de største birdiemulighetene. Da er det vanskelig å gå noe lavere enn -1, men på søndag er det ingenting å tape, så da er det bare å kjøre på, sa Hovland etter runden.
Lederne har akkurat begynt. Harris English leder på -13, mens sørafrikanske Louis Oosthuizen har åpnet sterkt og ligger på -12.
Xander Schauffele, som vant OL-gull i Tokyo, har skuffet enormt og ligger femte sist etter tre dager. Han er to slag over par foran den siste dagen.
(©NTB)
picture

Svenskene tar fullstendig av etter Ingebrigtsen-gull: – En av de mektigste 1500 meterne noen gang

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame