• Se Viktor Hovland i Waste Management Phoenix Open på Eurosport Norge og GOLFTV fredag fra 20.30!
TPC Scottsdale (Eurosport.no):
Det ble en frustrerende ettermiddag for Viktor Hovland under åpningsdagen av Waste Management Phoenix Open. Så frustrerende at han ikke ønsket å snakke med Eurosport etter runden.
Waste Management Phoenix Open
Tok helt av etter hole in one: – Se på den da!
02/02/2020 PÅ 12:19
Etter en overbevisende Pro-Am, hvor 22-åringen gikk -6 på bare ni hull, var forventningene store til torsdagens runde. Men Hovland klarte ikke å levere i samme stil. Selv om drivene i sedvanlig stil var solide, var innspillene som regel noen meter for langt fra hullet.

Hovland med råsterk oppladning: – Det kjennes bra

Dermed uteble birdie-mulighetene, og når de først kom, så var ikke marginene på Hovlands side. Flere ganger var nordmannen bare millimetre fra å senke puttene, men det ville seg ikke.
Med to birdies og én bogey endte Hovland dagen som nummer 47 med -1, ni slag bak lederen Wyndham Clark. Amerikaneren, som gikk i flighten foran Hovland, hadde før siste hull muligheten til å tangere banerekorden til Phil Mickelson på 60 slag. Men med par endte han på 61, to slag foran Billy Horschel.
Fredag slår Hovland ut 17.00 norsk tid, og du kan følge runden på Instagram-kontoen til Eurosport Norge (@EurosportNorge). Sendingen på Eurosport Norge og GOLFTV starter 20.30, og her kan du følge de siste hullene av Hovlands runde.

Dette er golfverdens svar på Colosseum: – Fullstendig galskap

Waste Management Phoenix Open
Selvkritisk Hovland: – Det var rævva
01/02/2020 PÅ 04:05
Waste Management Phoenix Open
Ny nedtur for Hovland – misset cuten med minst mulig margin
01/02/2020 PÅ 03:56