Populære sporter
All sport
Vis alt

Frustrerende åpningsdag for Hovland

Espen Blaker

Oppdatert 31/01/2020 klokken 04:28 GMT+1

Viktor Hovland fikk ikke den starten han hadde håpet på i Phoenix.

hovland

Foto: Eurosport

  • Se Viktor Hovland i Waste Management Phoenix Open på Eurosport Norge og GOLFTV fredag fra 20.30!
TPC Scottsdale (Eurosport.no):
Det ble en frustrerende ettermiddag for Viktor Hovland under åpningsdagen av Waste Management Phoenix Open. Så frustrerende at han ikke ønsket å snakke med Eurosport etter runden.
Etter en overbevisende Pro-Am, hvor 22-åringen gikk -6 på bare ni hull, var forventningene store til torsdagens runde. Men Hovland klarte ikke å levere i samme stil. Selv om drivene i sedvanlig stil var solide, var innspillene som regel noen meter for langt fra hullet.
picture

Hovland med råsterk oppladning: – Det kjennes bra

Dermed uteble birdie-mulighetene, og når de først kom, så var ikke marginene på Hovlands side. Flere ganger var nordmannen bare millimetre fra å senke puttene, men det ville seg ikke.
Med to birdies og én bogey endte Hovland dagen som nummer 47 med -1, ni slag bak lederen Wyndham Clark. Amerikaneren, som gikk i flighten foran Hovland, hadde før siste hull muligheten til å tangere banerekorden til Phil Mickelson på 60 slag. Men med par endte han på 61, to slag foran Billy Horschel.
Fredag slår Hovland ut 17.00 norsk tid, og du kan følge runden på Instagram-kontoen til Eurosport Norge (@EurosportNorge). Sendingen på Eurosport Norge og GOLFTV starter 20.30, og her kan du følge de siste hullene av Hovlands runde.
picture

Dette er golfverdens svar på Colosseum: – Fullstendig galskap

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame