Populære sporter
All sport
Vis alt

Hovland med humoristisk skade-oppdatering

Espen Blaker

Oppdatert 19/06/2021 klokken 16:30 GMT+2

Viktor Hovland tok til Instagram etter å ha trukket seg fra US Open.

Viktor Hovland

Foto: Eurosport

Foto: Instagram / viktor_hovland
OPPDATERING: Discovery har vært i kontakt med Hovlands caddie Shay Knight, som sier at nordmannen skal gjennom noen tester i dag for å undersøke øyet. Han var håpefull om at alt skulle bli OK i løpet av kort tid. Planen er fortsatt å dra til Tyskland for å spille BMW Championship neste uke.
Etter ti hull av fredagens andre runde i US Open, kom den overraskende beskjeden: Viktor Hovland hadde trukket seg fra turneringen.
Noen timer senere la Hovland ut et innlegg på sin Instagram-konto, hvor han greiet ut om dagens hendelser.
– Det er en første gang for alt. Jeg slo et bunkerslag mens jeg varmet opp og fikk sand i mitt venstre øye. Typisk for når man opplever noe sånt, så var den umiddelbare reaksjonen å blinke noen ganger for å prøve å få det bort, skriver Hovland.
Se innlegget nederst i saken!
Så, i typisk Hovland-stil, fortsetter han historien med et glimt i øyet.
– Sandkornene bestemte seg for å bli værende. I likhet med det seige magefettet vi alle opplever å ha, selv etter utallige timer med kondisjonstrening.
Sett denne? Saken fortsetter under:
picture

Sjekk verdenstreerens Hovland-beskjed: – Ville vært idiotisk

Deretter skriver Hovland at han stilte til start med svært begrenset syn på øyet, med en plan om å ikke sprekke fullstendig på de første hullene i et forsøk på å klare cuten når ting (forhåpentligvis) var blitt bedre.
– Etter å, på mirakuløst vis, ha sluppet unna på de første fire hullene, begynte ting å bli bedre. Det var akkurat sånn at jeg kunne fortsette. Men etter et par bogeyer ble det verre igjen på hull 18 (mitt niende). Vi var tilbake der vi startet.
Så avslutter Hovland med en humoristisk tone, i kjent stil.
– Det snevet av håp som en gang fantes, hadde bestemt seg for å forsvinne. Å trekke seg, eller å ikke trekke seg. Det var spørsmålet. All spøk til side, jeg hater å måtte trekke meg, men jeg vil være tilbake snart. Takk for alle meldinger!
Hovland skal etter planen sette seg på flyet til Europa og spille BMW International i Tyskland neste uke. Deretter venter to ukers pause før årets fjerde og siste major, The Open, i England.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame