Populære sporter
All sport
Vis alt

Hovland fikk kjeft etter runden: – Jeg aner ikke hva som skjer med deg

Carsten Skjelbreid

Oppdatert 28/08/2022 klokken 18:28 GMT+2

Etter den første runden i Tour Championship leverte Hovland en skrekkrekke på tre hull hvor han gikk fire over par. Etter runden fikk han høre det fra sin egen trener.

Hovlands trener: – Tror ikke jeg har møtt noen med så høye forventinger

EAST LAKE, ATLANTA (Discovery):
Viktor Hovland fikk høre det av treneren etter første runde av PGA-sluttspillet.
Det har vært bedring dag for dag for Viktor Hovland i Tour Championship. Torsdag endte han på 71 slag, fredag endte han på 68 og lørdag ble det 67 slag. Etter førsterunden gikk det en kule varmt i Team Hovland. Det forteller trener Jeff Smith til Discovery.
– Jeg kjeftet faktisk litt på han etter første runde torsdag. Jeg sa til han: «Du, jeg aner ikke hva som skjer med deg, men du er ikke akkurat stabil». I fjor, også tidligere i år, har styrken hans vært å komme raskt tilbake etter en bogey, fortalte Smith og fortsetter:
– Så vi hadde en ganske ærlig samtale og heldigvis er han en person som vokser med oppgavene og det var godt å se at han klarte å reise seg så raskt som mulig, sier Smith.
Se hele intervjuet med Smith i toppen av saken.
Målet for samtalen var å få Hovland til å klare å reise seg etter en bogey. Det klarte han ikke helt torsdag. Deretter ble det bedring fredag, før han virkelig svarte på tiltale lørdag. Da ble den første bogeyen etterfulgt av en birdie. Og den andre bogeyen ble etterfulgt av par.
– Når man er på nivået som Viktor er på så blir dine egne mål og forventninger høyere og høyere. Viktor er sin egen største kritiker og samtidig sin egen verste fiende. Så vi har sagt til han at det er helt greit å gjøre feil og at han ikke skal være redd for å gjøre noen feil, avslutter Smith.
Viktor Hovland spiller sin fjerde runde sammen med Jordan Spieth. De to slår ut kl. 18:00 og kan følges i vårt livesenter og det vises klipp fra Hovlands runde på hovedsendingen på Eurosport Norge.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame