Populære sporter
All sport
Vis alt

Viktor Hovland ute av medaljekampen i OL: – Den er for langt unna

Joakim Opphus

Oppdatert 31/07/2021 klokken 10:59 GMT+2

Det var ikke mye som stemte for Viktor Hovland på den tredjerunden i OL og kan se langt etter medalje.

Hovland: – Ikke mye som gikk veien

Nordmannen gikk den tredjerunden på par, 71 slag. Han ligger før alle spillerne er ferdigspilt på fem slag under par og en delt. 31. plass. Han er hele ni slag bak amerikanske Xander Schauffele som leder på 14 slag under par.
– Det var tungt fra starten av. Det var ikke så mye som gikk veien i dag, men jeg følte jeg kjempet så godt jeg kunne, sier den norske golfstjernen.
– Føler du at medaljen røk i dag?
– Ja, den er litt for langt unna, om ikke jeg spiller min livs runde i morgen, sier han.

Dårlig putting

Problemene startet tidlig. Bogeys på både hull én og to satte standarden for resten av dagen for Hovland. Han gjorde også en bogey på det tiende hullet.
Nordmannen slet med å sette puttene og ga fra seg mange slag til resten av feltet på greenene.
– Jeg misser en del korte putter som holder litt momentum tilbake. Jeg slår et par dårlige slag her og der, men jeg føler ikke at spillet er helt ute, sier Hovland.
Birdier på hull 6, 11 og 15 berget runden litt og sørget for at han kom seg tilbake på fem slag under par som han startet dagen på. Men etter dagens runde er alt håp om medalje ute.
– Vi må være litt realister og ikke gi falske forhåpninger heller. Det blir for langt bak og det er for mange spillere som er for langt foran, sier Discoverys golfkommentator Per Haugsrud.

Opp og ned

Kristian Krogh Johannessen måtte stå opp tidlig lørdag morgen i Tokyo for å spille ferdig andrerunden sin som ble utsatt etter uvær på fredag.
Krogh Johannessens tredjerunde var en virkelig opp og ned-runde. 26-åringen gjorde fire bogeyer på runden, men han leverte hele sju birdier i tillegg.
På det siste hullet gjorde Krogh Johannessen en dobbelbogey, det betydde at han falt tilbake til par for turneringen, det samme som han startet tredjerunden på.
Dette hadde Krogh Johannessen å si etter dag tre av turneringen:
picture

Berg-og-dal-bane på runde tre: – Blir bare frustrert

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame