Populære sporter
All sport
Vis alt

Fullstendig kaos da Hovland spilte stjernespekket treningsrunde

Espen Blaker

Publisert 19/07/2023 klokken 19:11 GMT+2

«Alle» ville følge Viktor Hovlands gruppe dagen før startskuddet for The Open.

Viktor Hovland slår ut blant folkehavet på siste treningsrunde før The Open

Foto: Getty Images

  • Følg Viktor Hovlands åpningsrunde i The Open i vårt livesenter torsdag fra 15:48!
HOYLAKE (Discovery):
Onsdag ettermiddag spilte Viktor Hovland sin siste treningsrunde før The Open. Det ble nok litt mer kaotisk enn nordmannen hadde sett for seg.
For selv om Hovland og hans tiltenkte spillepartnere, hjemmehåpene Tommy Fleetwood og Tyrrell Hatton, var forventet å tiltrekke seg en god del folk, eskalerte det ytterligere når også Rory McIlroy dukket opp på tee-stedet på hull 10 litt over klokken 14 lokal tid.
Ordet spredte seg fort blant publikum ute på Royal Liverpool, og det tok ikke lang tid før folk strømmet til i hopetall. Etter bare et par hull var det nesten ikke mulig å bevege seg blant folkehavet bak tauene. For å kunne se spillerne i aksjon var det mange tilskuere som stilte seg opp både ett og to hull i forkant.
– Det er flere mennesker som følger Hovlands gruppe på Hoylake i dag enn det totale publikumsantallet i US Open torsdag og fredag kombinert, skrev CBS-journalist Kyle Porter på Twitter.
Det viste seg også etter hvert at det ikke bare var lek og moro ute på banen - runden (de siste ni hullene) ble spilt som en match mellom Hovland/McIlroy og Fleetwood/Hatton.
Hovland leverte ganske så variabel golf til han å være, og spesielt det lange spillet så til tider litt småruskete ut. Etter runden gikk 25-åringen rett til treningsområdet hvor han ble stående og slå baller en god stund sammen med caddie Shay Knight og trener Joe Mayo. Man kunne flere ganger se trioen diskutere seg imellom, så det var garantert ting å ta tak i før turneringsstart.
Hovland slår ut 15:48 norsk tid på torsdagens åpningsrunde. Der spiller han med amerikanerne Justin Thomas og Tony Finau. Trioen kommer garantert til å bli populær, men sannsynligvis ikke i like stor grad som var tilfellet onsdag.
Det er noe Hovland garantert vil være fornøyd med - Ekeberg-gutten har flere ganger innrømmet at han best liker å holde seg unna de største folkemengdene på de første dagene av turneringer. Senest i forkant av årets Masters, hvor han spilte åpningsrundene med selveste Tiger Woods:
picture

Dette sier Hovland om å spille med Woods: – Planen gikk jo til helvete

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Relatert
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame