• Se Viktor Hovland i CJ Cup på GOLFTV fra 18:45 fredag-søndag. Få tilgang her!
Mange norske golffans ble nok både overrasket og skuffet da Viktor Hovland ikke stod oppført på forrige ukes Shriners Hospital for Childrens Open.
The CJ Cup
Hovland med knallrunde i Las Vegas
17/10/2020 PÅ 08:31
23-åringen hadde turneringen oppført i sin opprinnelige kalender, men et tannlegebesøk sørget for at det ble endring i planene.
– Jeg måtte trekke tre visdomstenner. Egentlig var planen å trekke alle fire, men den siste var i nærheten av noe nerver som gjorde at vi ikke tok sjansen, sier Hovland til Eurosport.no.
Inngrepet, som ble utført 29. september, gjorde at han måtte ta det rolig de neste par ukene. Hovland måtte også ty til proteinshaker for å få i seg nødvendig næring.
Slik så det ut like etter inngrepet:
Over to uker senere er Hovland tilbake i CJ Cup. Selv om åpningsdagen ikke gikk som planlagt, med en runde på +3, sørget en sterk avslutning med to birdies på de fire siste hullene for at man kan håpe på at han tar med seg momentumet inn i fredagens runde.
Hovland slår ut 19:15 fredag kveld sammen med Collin Morikawa og Xander Schauffele, i en av fire såkalte Featured Groups. Disse vises eksklusivt på GOLFTV frem til 23:00, når hovedsendingen på Eursoport Norge tar over.
23-åringen ble før turneringen rangert som nummer åtte på PGA Tourens egen "Power Ranking", hvor det plukkes ut de 15 heteste favorittene før hver turnering. Så er det bare å krysse fingrene for at Hovland hever spillet og viser seg utmerkelsen verdig utover helgen.
Turneringen i Las Vegas spilles uten cut, som vil si at Hovland er garantert spill alle fire turneringsdagene. Neste uke er det duket for Tiger Woods' egne turnering, ZOZO Championship, hvor Hovland også stiller til start.
Husker du denne fra i sommer?

Her er Hovland maks uheldig: – Har du sett!?

The CJ Cup
Hovland tre over par i Las Vegas
16/10/2020 PÅ 06:25
The CJ Cup
Store forhåpninger til Hovland før helgen: – Håper han har brukt tiden riktig
15/10/2020 PÅ 10:08