Populære sporter
All sport
Vis alt

Hovland måtte gjennom heftig inngrep – levde på proteinshaker

Espen Blaker

Oppdatert 16/10/2020 klokken 15:12 GMT+2

Et litt mer omfattende tannlegebesøk enn planlagt gjorde at Viktor Hovland måtte stå over forrige ukes turnering i Las Vegas

Viktor Hovland

Foto: Eurosport

  • Se Viktor Hovland i CJ Cup på GOLFTV fra 18:45 fredag-søndag. Få tilgang her!
Mange norske golffans ble nok både overrasket og skuffet da Viktor Hovland ikke stod oppført på forrige ukes Shriners Hospital for Childrens Open.
23-åringen hadde turneringen oppført i sin opprinnelige kalender, men et tannlegebesøk sørget for at det ble endring i planene.
– Jeg måtte trekke tre visdomstenner. Egentlig var planen å trekke alle fire, men den siste var i nærheten av noe nerver som gjorde at vi ikke tok sjansen, sier Hovland til Eurosport.no.
Inngrepet, som ble utført 29. september, gjorde at han måtte ta det rolig de neste par ukene. Hovland måtte også ty til proteinshaker for å få i seg nødvendig næring.
Slik så det ut like etter inngrepet:
Over to uker senere er Hovland tilbake i CJ Cup. Selv om åpningsdagen ikke gikk som planlagt, med en runde på +3, sørget en sterk avslutning med to birdies på de fire siste hullene for at man kan håpe på at han tar med seg momentumet inn i fredagens runde.
Hovland slår ut 19:15 fredag kveld sammen med Collin Morikawa og Xander Schauffele, i en av fire såkalte Featured Groups. Disse vises eksklusivt på GOLFTV frem til 23:00, når hovedsendingen på Eursoport Norge tar over.
23-åringen ble før turneringen rangert som nummer åtte på PGA Tourens egen "Power Ranking", hvor det plukkes ut de 15 heteste favorittene før hver turnering. Så er det bare å krysse fingrene for at Hovland hever spillet og viser seg utmerkelsen verdig utover helgen.
Turneringen i Las Vegas spilles uten cut, som vil si at Hovland er garantert spill alle fire turneringsdagene. Neste uke er det duket for Tiger Woods' egne turnering, ZOZO Championship, hvor Hovland også stiller til start.
Husker du denne fra i sommer?
picture

Her er Hovland maks uheldig: – Har du sett!?

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame