Selve The Masters er bare en liten uka unna, og alle golfinteresserte går rundt med sommerfugler i magen og gleder seg til storturneringen som sendes på våre plattformer. Men, det er en turnering som skal spilles før den tid - der flere av de aller beste er med.
I dag starter nemlig Shell Houston Open, med 15 av topp 30 på FedEx-rankingen i startfeltet. Turneringen blir en fin anledning for en siste finpuss for spillerne og vi får se hvem som er i slaget før The Masters.
– Det er alltid veldig spennende uka før The Masters. Det blir kult å se hvem som er på hugget og startfeltet denne helgen virker jo veldig bra, sier Eurosports golfkommentator Per Haugsrud til Eurosport.no.
Shell Houston Open
Overraskende PGA-triumf: – Vanskelig å fatte
03/04/2017 PÅ 07:44
(saken fortsetter under bildet)

Haugsrud og Bjørnstad

Foto: Eurosport

Muligheter for outsidere?

Haugsrud trekker frem spillere som Jordan Spieth (toppbildet) og Adam Scott som de fremste favorittene i Houston, men utelukker ikke at timingen rett før The Masters også kan åpne for mindre kjente spillere:
– Ja, det kan være et poeng at outsidere ser muligheten, men alle prøver jo å vinne og ingen tar dette som ren trening selv om det er uka før The Masters. Når det er sagt; for å komme til The Masters må du enten være invitert eller vinne en turnering. Slik sett er Shell Houston Open siste mulighet for flere spillere.
Haugsrud gleder seg til helgen, men legger ikke skjul på at tankene stadig vekk vandrer til uka som kommer.
– Jeg tror The Masters blir veldig jevn. Dustin Johnson (spiller ikke i Houston, red. anm.) har vært rå det siste året, han slår helt vanvittig langt og rett. Rory McIlroy er tilbake og han har ikke vunnet The Masters ennå, det er liksom det han mangler i samlingen sin. Det vi håper på er jo at det blir tett mellom de spillerne som spiller litt sexy golf, og ikke bare trygger inn gode scorer, avslutter Haugsrud.
Slik sender vi Shell Houston Open denne helgen: