Populære sporter
All sport
Vis alt

Overraskende PGA-triumf: – Vanskelig å fatte

Mikael Harstad Groven

Publisert 03/04/2017 klokken 09:44 GMT+2

Russell Henley sikret seg seieren i Shell Houston Open, og samtidig en plass i sagnomsuste The Masters.

Russell Henley pokal

Foto: Scanpix

Før Shell Houston Open startet, åpnet Eurosport-kommentator Per Haugsrud for at outsidere kunne blande seg inn i tetkampen siden dette var siste turnering før The Masters.
Vår mann i boksen fikk rett!
Russell Henley (27) vant turneringer på PGA Touren i 2013 og 2014, men har slitt med selvtilliten og teknikken siden. Det er likevel noe spesielt med Henley og Shell Houston Open. Han trives i denne turneringen. I fjor hadde han misset cuten fem ganger på rad før han ble nummer fem her. Denne helgen gikk han helt til topps etter en 65-runde siste dag. Fasiten ble til slutt 20 under par for amerikaneren.
– Det er vanskelig å fatte, men det kommer vel til å synke inn etter hvert, sier Henley.
(saken fortsetter under videovinduet)
Det er ikke bare seieren i seg selv som er stort for 27-åringen. Triumfen sikrer ham plass i PGA Championship og denne ukens The Masters!
– Det gir meg frysninger. Jeg prøvde ikke å tenke på det der ute i dag. Likevel, jeg føler jeg hører hjemme på dette nivået, avslutter Henley.
Sør-koreanske Sung Kang ledet Shell Houston Open lenge, men sviktet lørdag og søndag og ble nummer to, 17 slag under par. Luke List og Rickie Fowler delte tredjeplassen med -16.
Denne uken er det altså duket for herlige The Masters, vi sender turneringen slik:
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame