Populære sporter
All sport
Vis alt

Trosser skademareritt med hvert slag

Mikael Harstad Groven

Oppdatert 14/04/2017 klokken 09:31 GMT+2

Vi har en litt uventet mann i tet etter første dag av RBC Heritage på PGA-touren.

Bud Cauley

Foto: Eurosport

Bud Cauley (27) har tatt ledelsen etter første dag av RBC Heritage på PGA-touren. Cauley var en meget talentfull amatør, men har vært preget av en skulderskade de siste sesongene. Amerikaneren har latt seg påvirke mindre og mindre av skulderen, og gikk torsdagens første runde på imponerende 63 slag. Det er åtte under banens par.
– Det er noe jeg må forholde meg til resten av karrieren (skaden, red. anm.), men så lenge jeg holder med til fysioterapiregimet og gjør de riktige tingene tror jeg at jeg kan bevare formen. Jeg håper at 20 år fra nå er skaden noe jeg knapt husker, sier Cauley til pgatour.com.
(saken fortsetter under videovinduet)
Seier i RBC Heritage er imidlertid langt i fra garantert for Cauley. Han jages av flere sterke spillere. To slag bak ham, på -6, finner vi Sam Saunders, Graham DeLaet og Luke Donald.
Engelskmann Donald (39) er svært kjent med denne turneringen. Han har blitt nummer to hele fire ganger, og nummer tre to ganger de siste åtte årene i RBC Heritage.
– Det er alltid fint å komme til steder du føler deg komfortabel. Jeg har hatt mye suksess her de siste årene, og har gjort alt foruten å vinne. Det hadde vært fint å endelig komme over det siste hinderet, sier Donald.
RBC Heritage fortsettter Langfredag. Turneringen ser du på Eurosport Player fra klokken 13:30 og på Eurosport 1 fra klokken 21.00.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame