Det tok 49 år, men endelig har Sør-Carolina fått sin egen vinner av statens stolteste golfturnering, RBC Heritage. Wesley Bryan (27) har spilt jevnt godt hele helgen, og med -4 på søndagens finalerunde sikret han seg sin aller første seier på PGA-touren med -13 totalt.
– Det blir ikke bedre enn dette. Dette var noe jeg drømte om da jeg var barn, å putte for å vinne RBC Heritage, sier Bryan til pgatour.com.
Veien til topps har gått raskt for 27-åringen. For bare et par år siden spilte han utelukkende mindre turneringer og var mest kjent for sine trickskudd. Tre triumfer på Web.com-touren i fjor ga ham sjansen på PGA-touren, og allerede nå kan han notere seg for sin første turneringsseier.
(saken fortsetter under videovinduet)
Bryan har stort sett fremstått rolig i helgen, men innrømmer at han fikk det mot slutten av finalerunden.
– På hull nummer 17 kastet jeg opp littegrann i munnen min. Jeg var supernervøs, men var egentlig ikke klar over det før da. Det er veldig deilig å vite at jeg presterte under press, sier Bryan.
(saken fortsetter under videovinduet)
Luke Donald (-12) ble utrolig nok nummer to i RBC Heritage igjen. På de siste ni årene har engelskmannen blitt nummer to i denne turneringen hele fem ganger og har sju plasseringer i topp tre.
Donald har imidlertid ikke gitt opp å vinne på Hilton Head.
– Jeg må bare fortsette å prøve. Det er åpenbart et sted jeg trives og har hatt mye suksess. Jeg må bare stå på videre og forhåpentligvis lykkes jeg til slutt, sier Donald.
Neste PGA-turnering ut er Valero Texas Open. Den starter førstkommende torsdag og avsluttes søndag. Følg hele turneringen på Eurosport Player!