• Se siste og avgjørende runde fra Portland Open fra midnatt søndag på GOLFTV, Eurosport Player og Eurosport Norge. Få tilgang her!
Med en 65-runde (seks under par) på dag tre av Portland Open ligger 24-åringen på 2. plass før siste og avgjørende runde søndag.
Ventura fikk en knallstart på lørdagen med birdie på åpningshullet og eagle på det fjerde. Med birdie på hull ni var nordmannen fire under halvveis på runden.
Slync.io Dubai Desert Classic
Dette sa Viktor Hovland etter fredagens runde
9 TIMER SIDEN
Storspillet fortsatte på back nine med birdies på både 11, 12 og 15. Dagens første og eneste nedtur kom på det 18. og siste hullet hvor Ventura måtte tåle en bogey, men med seks under par – og totalt 17 under – ligger han kun ett slag bak leder Scott Harrington før den siste og avgjørende dagen.
Se Venturas nydelige utslag på hull 15 her (saken fortsetter under):
Dermed er Ventura i posisjon til å skrive golfhistorie. Med seier i Portland Open vil han være den spilleren som raskest tar tre triumfer på Korn Ferry-touren gjennom tidene. Jason Gore er foreløpig den som har tatt trippelen raskest med 11 turneringer, mens Ventura med seier vil klare det på kun åtte forsøk.
Ventura har allerede sikret seg PGA-kortet i 2020, men kan med seier i Portland sikre seg såkalte «fulle PGA-rettigheter», som betyr at han selv kan velge hvilke turneringer han vil spille neste sesong.
  • Se avslutningen av Portland Open fra midnatt søndag på GOLFTV, Eurosport Player og Eurosport Norge. Få tilgang her!
Viktor Hovland begynner sin jakt på PGA-kortet førstkommende torsdag i Korn Ferry Tour Finals, som består av totalt tre turneringer. Her vil de 75 beste fra Korn Ferry-touren og de som er plassert fra 126. til 200. plass på FedExCup-poenglisten møtes for å gjøre opp om hvem som får PGA-kortet i 2020.
Hovland må bli blant de 25 beste sammenlagt, altså over de tre turneringene, for å sikre seg kortet.
Alt fra Korn Ferry Tour Finals vises på GOLFTV, mens Eurosport Player og Eurosport Norge vil veksle mellom FedExCup-sluttspillet og Korn Ferry Tour Finals, med fokus på Hovland og Ventura i sistnevnte.
Slync.io Dubai Desert Classic
Hovland på skuddhold i Dubai: – Alle muligheter i helgen
16 TIMER SIDEN
Slync.io Dubai Desert Classic
Hovland om egen milepæl: – Det er ganske vilt
I GÅR PÅ 20:11