Superligaen innledes i London 9. til 11. juni. Der har den amerikanske veteranen Mickelson intensjoner om å være på plass. Ifølge Sports Illustrated skal 15 av verdens 100 beste golfspillere ha planer om å delta.
Mickelson har den siste tiden hatt en pause fra konkurranser etter at uttalelser han ga om den nye superligaen skapte store kontroverser. Kritikken kom også fra profilerte folk i eget miljø.
PGA Championship
Golfstjerne fikk ublidt møte med rivalens ball
9 TIMER SIDEN
Amerikaneren var i februar sitert på at han ville delta i superligaen for å presse fram endringer på PGA-touren. Det sa han samtidig som han vedkjente at Saudi-Arabia har «en forferdelig historie med menneskerettigheter».
– Så når vi vet alt dette, hvorfor ville jeg i det hele tatt vurdere det? Jo, fordi dette er en mulighet man får en gang i livet til å forandre PGA-touren, sa Mickelson i et utdrag fra golfjournalisten Alan Shipnucks bok om 51-åringen.
Mickelson ble i etterkant tvunget til å beklage uttalelsene.
Golfstjernen var ikke med i Masters-turneringen for en tid tilbake. Mandag registrerte han seg imidlertid for spill i US Open og PGA-mesterskapet, de to neste Major-turneringene på kalenderen.
Samtidig søkte han offisielt om å fri fra PGA-touren til å delta i London-turneringen tidlig i juni.
Mickelson er regjerende mester i PGA-mesterskapet.
(©NTB)

Se høydepunktene fra Zurich Classic-avslutningen

PGA Championship
Hovland-kopi i andre runde – fortsatt på par
19 TIMER SIDEN
PGA Championship
Godkjent åpning av Viktor Hovland – på par etter første dag
19/05/2022 PÅ 18:08