Tiger Woods har heng på teten etter første runde i Masters-comebacket

Joakim Miøen

Publisert 07/04/2022 klokken 22:27 GMT+2

Tiger Woods gjennomførte torsdag sin første runde i Masters i comebacket etter den alvorlige bilulykken i 2021. Et folkehav fulgte golflegenden tilbake på Augusta-banen.

Tiger Woods

Og folket fikk se en Tiger i godt driv fra start. Men han gjorde det vanskelig for seg selv fra tee flere ganger utover på runden. Likevel viste han god rutine og mye bra spill, og reddet inn en god score i comebacket.
Med -1 totalt på den første runden er Tiger absolutt på skuddhold før resten av Masters-turneringen, som i skrivende stund ledes av Cameron Smith på -4.
– Jeg synes dette var en ganske solid opptreden av Tiger etter en ganske lang pause fra konkurransegolf, sa Discovery-kommentator Ola Bentzen etter Tigers første runde på Augusta.
– Det blir spennende å se hvordan han føler seg i morgen, etter rundt fem timer med konkurranse for første gang på lenge, fulgte Bentzen opp.

God start

Tiger Woods kom godt igang på sin første runde i Masters torsdag. Etter seks hull kom den første birdien, og på det tidspunktet lå Tiger bare ett slag bak ledelsen.
Men så kom det en sur bogey etter dårlig nærspill på det åttende.
Og det satt ikke helt inn mot green for Tiger, men på hull 9 og 10 reddet han likevel par på rutinert vis.
Det var stabilt spill og mye par på runden for Tiger Woods. Men på det 13. ga han seg selv en eagleputt. Den ble centimetere for kort, men birdien var det ikke noe tvil om.
Dessverre for Tiger ble det ny bogey på det påfølgende, og han var like langt.
Men en nydelig birdieputt på det 16. sendte Tiger til -1 på ny. Der ble han stående ut runden, og han ligger dermed brukbart plassert i feltet før andre dag av The Masters.