AUGUSTA (Discovery):
Det ble amper stemning i intervjusonen etter at Viktor Hovlands gruppe var ferdigspilt med andre runde av The Masters.
Masters Tournament
Her blir han den første asiaten gjennom tidende til å vinne Masters
11/04/2021 KLOKKEN 23:11
Mens Hovland smilte og lo etter sin vanvittige avslutning, var spillepartner Brooks Koepka ikke like blid.
Amerikaneren, som misset sin første cut på sine 22 siste major-turneringer, havnet først i bråk med en journalist på vei bort til intervjupodiet.
På podiet fortsatte amerikaneren å fyre løs mot de fremmøtte. Da han for andre gang ble spurt om han var skuffet over å ha misset cuten, tente den tidligere verdenseneren til.
– Hva faen tror du? Jeg jobbet rævva av meg for å stille opp her, og da er det ganske skuffende å prestere på denne måten, sa Koepka.
Se seansen her (saken fortsetter under):

Her får superstjernen nok: – Hva faen tror du?

30-åringen, som av sine seks PGA Tour-seire har vunnet fire majors, har slitt med kneproblemer i lengre tid. I ukene før The Masters verserte ryktene om at han ville være ute i flere måneder, og overraskelsen var dermed stor da Koepka plutselig meldte seg klar for innsats uken før turneringsstart.
Det var tydelig å se at Koepka var preget av skaden underveis på både torsdags- og fredagsrunden. Bare det å gå var en utfordring for Florida-mannen, som titt og ofte måtte sette seg ned og strekke ut.
Likevel levde håpet om helgespill helt til det 17. hullet for Koepka fredag, men da utslaget landet like foran et tre forstod man at det var over.
Nå er Koepka usikker på om han vil stille opp i noen turnering før den neste major-turneringen, PGA Championship, i midten av mai.

Kaster ballen i frustrasjon – hylles av kommentatorene

Masters Tournament
Fire birdier på rappen ga Hovland ny bestenotering
11/04/2021 KLOKKEN 21:38
Masters Tournament
Trenden som må snu for Hovland: – Det er så frustrerende
11/04/2021 KLOKKEN 00:11