Populære sporter
All sport
Vis alt

Woods tatt på senga av sjokknyheten: – Vi var veldig frustrerte

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 29/11/2023 klokken 08:50 GMT+1

Golfikonet Tiger Woods kjempet seg inn i PGA-styret etter å ha blitt utelatt i diskusjonene om den kontroversielle sammenslåingen i sommer.

Tiger Woods

Foto: Getty Images

Avtalen mellom LIV, PGA og europatouren slo ned som en bombe i golfverden i juni. I etterkant var flere spillere tydelig frustrerte over å ikke bli innlemmet i samtalene som førte til enigheten. Woods uttrykte det samme da han snakket med pressen tirsdag.
– Jeg ble veldig overrasket og jeg tror flere spillere ble satt ut. Det skjedde så fort uten noe form for informasjon rundt det. Det var en rar prosess, sa Woods.
I august ble legenden en del av PGAs styre.
– Vi var veldig frustrerte med hvordan det skjedde og vi tok grep for å forsikre oss om at vi ikke kom til å bli utelatt i viktige diskusjoner igjen. Ett av grepene vi gjorde var å få meg inn i styret, sa Woods.
Rammeavtalen går ut ved nyttår, men Woods sier at de jobber for å ha en ordentlig avtale på plass ved utgangen av året. På spørsmål om hva han synes om prossesen siden han gikk inni spillerstyre svarer Woods:
– Jeg er fornøyd med prosessen og hvordan den har utviklet seg. Men jeg er også frustrert over hvor sakte ting går og den endringen i styringen som vi ønsker skal skje. 31. desember nærmer seg med stormskritt, så vi har en tidsplan der vi ønsker å gjennomføre noen av disse endringene som ikke har funnet sted.
47-åringen, som så vidt har spilt turneringer grunnet en bilulykke i 2021, gjør denne uken comeback i den uoffisielle PGA-turneringen World Challenge på Bahamas. Norges Viktor Hovland har vunnet de to siste utgavene av turneringen som samler flere av verdens beste spillere.
Woods arrangerer turneringen der en del av inntektene går til hans stiftelse.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame