• Se Kristoffer Ventura sesongåpne i Safeway Open fra torsdag-søndag på GOLFTV. Få tilgang her!
Kun tre dager etter at 2019/20-sesongen ble avsluttet med Tour Championship, går startskuddet for en ny sesong på PGA Touren torsdag.
Safeway Open er den første turneringen i det som blir en meget hektisk 20/21-sesong, hvor ikke mindre enn 50 turneringer skal spilles.
Golf
Hovland: – Vanskelig å ikke nyte dette her
12 TIMER SIDEN
Kristoffer Ventura stiller til start i California denne uken, mens Viktor Hovland står over sesongåpningen for å lade opp til neste ukes U.S. Open.
Eurosport har vært i kontakt med begge de norske golf-essene og fått opplyst at deres respektive turneringsplaner foreløpig ser slik ut:
Viktor Hovland:
  • U.S. Open (17-20 september)
  • THE CJ CUP @ SHADOW CREEK (15-18 oktober)
  • ZOZO Championship (22-25 oktober)
Kristoffer Ventura:
  • Safeway Open (10-13 september)
  • Corales Puntacana Championship (24-27 september)
  • Sanderson Farms Championship (1-4 oktober)
  • Shriners Hospitals for Children Open (8-11 oktober)*
  • Bermuda Championship (29. oktober - 1. november)
*Gitt at han kommer med (er foreløpig innenfor, men kan havne utenfor)
Hovland står altså over denne ukens Safeway Open, før han er tilbake i aksjon i U.S. Open neste uke.
OPPDATERING: Det var ventet at Hovland skulle returnere til Shriners 8-11 oktober, men Eurosport har nå fått bekreftet at 23-åringen står over turneringen i Las Vegas. Dermed får man ikke sett Hovland før i CJ Cup uken etter. De to eneste turneringene Hovland foreløpig har bekreftet at han spiller er CJ og ZOZO.
Ventura får ikke spille U.S. Open, men har planer om å spille tre uker på rad etter sesongens første major. Flere av de høyt rangerte spillerne står normalt sett over de første turneringene på kalenderen, typisk frem til CJ CUP, men etter den lange koronapausen kan det fort bli annerledes i år.
Det er dermed ikke 100% sikkert at Ventura kommer seg med i Shriners Hospitals for Children Open, og golfglade nordmenn må dermed vente i spenning på om man igjen kan få se begge de norske spillerne i aksjon samtidig fra 8-11 oktober.

Stort Hovland-intervju: Korona-livet, støtten fra Norge og sulten på mer

Golf
Hovland med i tetsjiktet før siste runde
15 TIMER SIDEN
Golf
Hovland med eagle på Bahamas
15 TIMER SIDEN