I september gikk golflegende Arnold Palmer (87) bort, en mann flere mener er en av de viktigste personlighetene i sportens historie.
Derfor var det mange følelser i sving da turneringen som bærer hans navn startet torsdag. Ekstra spesielt var det nok for Palmers barnebarn Sam Palmer Saunders (29), som er med i turneringen i ball med Rory McIlroy og Brandt Snedeker.
- Det å se den tom, det var sterkt, sa Saunders til pgatour.com med referanse til Arnold Palmers faste golfbill på Bay Hill-banens 16. hull.
Arnold Palmer Invitational
- Jeg vant for familien
20/03/2017 KLOKKEN 06:47
Saunders gikk på 74 slag torsdag, og er dermed på en delt 58. plass - to slag over par.
Helt i teten finner vi argentinske Emiliano Grillo (24) og engelske Matthew Fitzpatrick (22). Begge gikk på 67 slag, fem slag under banens par. Grillo var imidlertid mest opptatt av temperaturen på dag én, som var godt under ti plussgrader.
- Det var virkelig vanskelig å holde seg varm de første fire hullene. Det ble varmere, men hvis jeg hadde henda ute av lomma i et minutt eller to frøys jeg skikkelig, sier Grillo til pgatour.com.
De fleste av de store kanonene er med i Arnold Palmer Invitational, som avsluttes søndag. Du kan se fredagens runde allerede fra klokken 12:30 på Eurosport Player, og klokken 19:00 på Eurosport 1 og Eurosport Player.

Sam Saunders Arnold Palmer invitational

Foto: AP

Golf
LIV Golfs frontkjemper trekker seg fra søksmål: – De gjemmer seg
20 TIMER SIDEN
Golf
USA fortsatte dominansen i Presidents Cup – tok sin niende strake seier
25/09/2022 KLOKKEN 21:40