Populære sporter
All sport
Vis alt

Falt i kvalifiseringen: – En nybegynnerfeil

Oppdatert 09/02/2018 klokken 05:28 GMT+1

Vinjar Slåtten var svært skuffet etter kvalifiseringen fredag. Ingen norske klarte å kvalifisere seg, men får en ny sjanse søndag.

Vinjar Slåtten

Foto: Eurosport

OSLO/PYEONGCHANG (Eurosport.no): De norske håpene i kulekjøring klarte ikke å kvalifisere til finalen fredag. Hedvig Wessel, som falt stygt under trening for et par dager siden, havnet på en 18. plass, mens Vinjar Slåtten falt under sitt forsøk.
Slåtten var svært skuffet etter fallet, men føler seg trygg på at det skal gå bra i neste kvalifisering.
– Det var en nybegynnerfeil jeg røk på inn i det andre hoppet. Det var et bra løp helt til jeg bommet skikkelig. Det er kjedelig, sier Slåtten til Eurosport.no.
Saken fortsetter under videoen:
For alt håp er ikke ute. De får en ny sjanse til å nå en finale. Nå skal Wessel bruke tiden til å finpusse på triksene.
– Jeg er ikke kjempeglad, det var litt tøft i landingen opp og jeg kom ikke helt inn i det. Jeg kjempet meg gjennom, men jeg fikk en del feil der og ble trukket en del på poengene. Frontflippen kunne også blitt bedre, sier Wessel til Eurosport.no.
Saken fortsetter under videoen:
– Det var gøy å kjøre og jeg følte jeg hadde ganske god kontroll på nervene. Det ble ingen topp ti i dag, men det er ny kvalifisering om to dager, så jeg gleder meg til det. Jeg skal trene på det jeg kan bli bedre på, og jeg skal passe på at det blir bra til da. Og så gleder jeg meg til å kjøre ned bakken en gang til, fortsetter hun.
– Kjente du smertene i dag?
– Nå har jeg ingen smerter når jeg kjører. Når jeg kommer i mål kjenner jeg det, men heldigvis er det nesten helt smertefritt nå, så det kunne jeg aldri ha drømt om, så jeg er veldig fornøyd med det.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame