Hynne har satt norsk rekord i sine to siste løp, og tirsdag smadret hun rekorden med 1.58,10 i Sveits. Torsdag fikk hun testet det taktiske hodet mer enn de sterkeste fartsmusklene.
Løpet i Roma ble nemlig ikke et nytt rekordløp, men mer et lureløp slik internasjonale finaler ofte blir. Hynne viste at hun var med på notene, og lå i rygg på de sterke britene Jemma Reekie og Laura Muir hele løpet.
På oppløpet ble det en kamp mellom Reekie og Hynne. Den kom briten best ut av og vant, mens Hynne måtte ta til takke med 2.-plassen på tida 2.00,24. Reekie vant til slutt komfortabelt med 1.59,76.
Friidrett
Dos Santos klinket til med årsbeste i Warholms fravær
13/05/2022 PÅ 16:57
– Jeg hadde et veldig bra løp tirsdag, så jeg var spent på hvordan jeg klarte å mobilisere her i dag. Det blir litt mesterskapstrening med reisedager og alt. Så jeg er veldig fornøyd, sa Hynne i et intervju vist på NRK.
Hun er blitt skjermet av teamet rundt seg etter tirsdagens rekordløp i Sveits. Trener og samboer Erik Sakshaug har tatt seg av alt oppstyret.
– Jeg har ikke tatt av. Jeg har visst at Roma er viktig for meg. Erik har tatt det meste. Jeg kan sitte med telefonen i flymodus, så sitter han ved siden av meg med en telefon som gløder, sa Hynne.
(©NTB)
Friidrett
Skal konkurrere mindre
10/05/2022 PÅ 10:28
Friidrett
Ingebrigtsen på åttendeplass i USA – klarte ikke EM-kravet
30/04/2022 PÅ 08:41