EM-gull nummer to til Jakob Ingebrigtsen

Christine Skarstein Olsen

Oppdatert 11/08/2018 klokken 21:31 GMT+2

Jakob Ingebrigtsen løp inn til gull på lørdagens finale på 5000 meter. Henrik Ingebrigtsen tok sølv.

Henrik og Jakob Ingebrigtsen

Jakob Ingebrigtsen løp inn til sitt andre EM-gull på 5000 meter lørdag. Storebror Henrik Ingebrigtsen løp inn til sølv.
Han tok sitt første EM-gull fredag da han tok seieren på 1500 meter og ble med det den yngste medaljevinneren i et EM på herresiden noen gang. Lørdag fortsatte han å imponere og tok sitt andre EM-gull på to dager.
Filip Ingebrigtsen valgte å droppe 5000 meteren på grunn av en skade tidligere i mesterskapet.
– Det kan ikke gjøres bedre, det er så rått! Det var en gavepakke til begge to. De er i så god form, at det koster ingenting. De andre går i sin egen felle, det er så rått, sa Filip Ingebringtsen til NRK etter løpet til brødrene.