Zlatan Ibrahimovic' (35) fotballfremtid skal endelig være avklart.
Ifølge ESPN vil Ibrahimovic signere en ny kontrakt med Manchester United i løpet av den kommende uken.
Det er den anerkjente journalisten Andy Mitten, som kjenner klubben svært godt, som mener å vite at ny Ibrahimovic-kontrakt nå er like rundt hjørnet.
Allsvenskan
Ferdig i Saudi-Arabia - klar for svensk toppklubb
10 TIMER SIDEN
Supersvensken har jobbet hardt for å komme tilbake fra kneskaden han pådro seg på tampen av forrige sesong, og skal ha hatt så stor proresjon i opptreningen at «De røde djevlene» har bestemt seg for å sikre seg Ibrahimovic' tjenester for nok en sesong.
Artikkelen fortsetter under
Ibrahimovic noterte seg for 17 scoringer 27 Premier League-starter, og 28 totalt for laget som til slutt gikk til topps i Europa League. Mitten skriver at det i tillegg til prestasjonene på banen, også er 35-åringens personlighet og viktighet i garderoben som har overbevist José Mourinho om at den meritterte svensken fortsatt har mye å bidra med.
Manchester United har hatt en plettfri Premier League-innledning med to strake 4-0-seirer mot henholdsvis West Ham og Swansea. Romelu Lukaku, som ble hentet inn for å erstatte Ibrahimovic' store sko, har levert allerede fra dag en, og står med tre scoringer etter de to første spillerundene.
Fotball
Mistet toppscorerne: Henter kantspiller fra Strømmen
12 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Talentet blir med videre tross nedrykk: – Jeg har store drømmer
14 TIMER SIDEN