Tysklands spillere, trenere og ledere returnerte til lagets base i Vatuntinki utenfor Moskva etter 0-2-tapet mot Sør-Korea onsdag kveld, og torsdag formiddag gikk turen tilbake til Tyskland.
Den regjerende verdensmesteren ble slått ut av gruppespillet for første gang. Tysklands reiste hjem med et eget Lufthansa-fly som landet i Frankfurt rundt klokken halv tre.
EM-kvalifisering
Endelig kunne Tyskland og Nederland sikre EM-billetten
16/11/2019 KLOKKEN 21:56
Tapet har ført til spekulasjoner om landslagstrener Joachim Löws framtid. Han forlenget kort tid før VM sin kontrakt til 2022. Fotballpresident Reinhard Grindel uttalte torsdag morgen at forbundsledelsen skal snakke med Löw i løpet av de neste dagene.

Ba om mer tid

– Først trenger vi litt tid og et par samtaler, så skal vi komme med noen oppklarende svar, sa Löw etter at flyet med den tyske troppen hadde ankommet Frankfurt.
En meningsmåling utført av Institut Civey viste at 55 prosent av de spurte mener Löw bør trekke seg. Landslagsframtiden til flere spillere er også usikker. Löw har ikke utelukket å tre til side som landslagssjef.
– Det er for tidlig for meg å svare på det spørsmålet. Vi trenger noen timer for å se ting klart, sa landslagssjefen i et TV-intervju.
– Skuffelsen sitter langt inne i meg. Jeg kunne ikke forestille meg at vi skulle tape mot Sør-Korea, la han til.
Saken fortsetter under videoen:

Intensiv analyse

I nyere tid har hver tysk mesterskapsexit i gruppespillet ført til at treneren har mistet jobben. Dette gjaldt Jupp Derwall (1984), Erich Ribbeck (2000) og Rudi Völler (2004).
Löw har hatt jobben siden 2006, og inntil i år hadde laget kommet til semifinalen i samtlige mesterskap under hans ledelse.
Löw og den tyske landslagsmanageren Oliver Bierhoff skal de neste dagene sette seg ned og jobbe intensivt med å finne årsaken til den historiske exiten.
– Vi skal ha daglig kontakt, og i slutten av neste uke skal vi komme sammen for å diskutere hva vi har kommet fram til. Det finnes ikke bare en årsak, men flere årsaker, sa Löw og understreket at det behøves store endringer.
(©NTB)
VM-kvalifisering
Mustafi haltet av banen i Tysklands tiende strake seier
08/10/2017 KLOKKEN 21:22
VM-kvalifisering
Löw vil eksperimentere mot Aserbajdsjan
07/10/2017 KLOKKEN 14:43