Lørdag reiser England til Glasgow og Skottland for prestisjeoppgjør i VM-kvalifiseringen.
De engelske landslagsstjernene topper gruppe F med sine 13 poeng, foran Slovakia og Slovenia på henholdsvis 9- og 8 poeng.
EM-kvalifisering
Englands kamp mot Bulgaria stanset to ganger etter rasistiske tilrop
14/10/2019 PÅ 19:50
Gareth Southgates menn holder med andre ord stø kurs mot sluttspillet i Russland neste sommer, i det som vil bli den fotballgale nasjonens sjette strake VM-sluttspill siden de ble nummer tre i Norges kvalifiseringsgruppe til USA-VM i 1994.
Likevel har Englands landslagssjef fått for seg at landslagstroppen trengte en liten oppstrammer før den fysiske bataljen på Hampden Park om fire dager. Southgate sendte like gjerne sine utvalgte (og seg selv) på militærtrening med det britiske forsvarets kongelige marine.

england

Foto: Twitter

Uten å få noe form for forvarsel ble den engelske landslagstroppen tatt med på en 48-timers øvelse hvor de måtte gjennom forskjellige tester og prøvelser underveis. Mobiltelefoner og andre eiendeler ble konfiskert, og alle fikk utdelt hver sin militæruniform.
– Vi ønsket å plassere guttene i et annet miljø og andre omgivelser enn de er vant med, sa Southgate til fotballforbundets hjemmesider etter utflukten.
– Det viktigste vi fikk ut av dette her, er at vi fikk jobbet sammen som et lag, både spillere og støtteapparat. Jeg synes vi fikk en veldig god kontakt, alle sammen. I tillegg var det en god livserfaring, forklarte han.
Gary Cahill, Eric Dier, Chris Smalling, Jesse Lingard og Marcus Rashford fikk tillatelse til å stå over utflukten, mens resten av troppen fikk treningsfri mandag før alle ble samlet igjen til vanlig trening tirsdag.
UEFA Nations League
England med sjelden straffeseier mot Sveits
09/06/2019 PÅ 16:01
UEFA Nations League
Sterling-dobbel i engelsk drømmekamp
15/10/2018 PÅ 20:49