Populære sporter
All sport
Vis alt

RBK-duo i troppen til Hareide

Jonas Moen Rye

Oppdatert 25/09/2017 klokken 14:15 GMT+2

Både Nicklas Bendtner og Mike Jensen er tatt ut i Åge Hareides landslagstropp.

RBK

Foto: Scanpix

Nicklas Bendtner har vært brennhet for Rosenborg i Eliteserien i det siste. Søndag ble det en en pen dobbel før 29-åringen ble tatt av banen i 3-0-seieren over Lilllestrøm.
En Bendtner i dytten har scoret ti mål på sine siste ni kamper for Rosenborg og jakter toppscorertittelen i Eliteserien ett mål bak Stabæks Ohi Omoijuanfo.
Mandag tok Danmarks landslagstrener Åge Hareide ut troppen til VM-kvalifiseringskampene mot Montenegro og Romania. Med en skadet Nicolai Jørgensen åpner det muligheter for Bendtner.
– Det har ikke skjedd så mye den siste måneden, bortsett fra en skade på Nicolai Jørgensen. Dagens tropp er basert på den vi tok ut sist, så det var et enkelt valg, sa Hareide ifølge Adressa da han presenterte troppen.
Sammen med Mike Jensen danner Bendtner en RBK-duo som skal prøve å kjempe seg inn på et dansk landslag som styrer mot neste års VM i Russland.
– Det er spennende kamper, så det er en stor opplevelse for meg. Jeg er klar dersom jeg får sjansen, Hareide vet hva slags type han har i meg. Men slik de andre spilte sist vet jeg at det blir vanskelig å danke ut en av de fra startsoppstillingen. Men dersom det skjer noe føler jeg meg i fin form, mente Jensen.
Saken fortsetter under bildet
Før den tid venter imidlertid torsdagens svært viktige Europa League-kamp mot Vardar Skopje. En kamp både Jensen og Bendtner blir svært viktige brikker for å sikre sesongens første poeng i den europeiske klubbturneringen.
Rosenborg–Vardar Skopje ser du på Eurosport Player og MAX torsdag kl. 19!
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame