Populære sporter
All sport
Vis alt

Hjertelig velkommen til livedekningen av den særdeles interessante VM-kvalifiseringskampen mellom Wales og Irland fra Cardiff City Stadium. Mitt navn er Anders Bangstad, fest setebeltene!

VM-kvalifisering / Runde 10
Cardiff City Stadium / 09.10.2017
Fullført
0
1
Direkte
Liveoppdatering
iguazu iguazu

Oppdatert 09/10/2017 klokken 22:40 GMT+2


Det er over i Cardiff, Irland er klare for playoff! En noe kjedelig kamp var nok akkurat det Martin O'Neill hadde planlagt her, og da Ashley Williams serverte Irland det ene angrepet de trengte var de ikke tunge å be. James McClean blir den store helten på Cardiff City Stadium, mens Wales går tomhendte hjem etter en fryktelig tam forestilling. Anders Bangstad takker for følget, og ønsker Irland lykke til i kampen om å komme seg til VM. God natt!
End of 2. omgang
90'
En lang ball klareres inn i bakrommet til Wales, hvor Meyler ender opp med å høvle ned Wayne Hennessey med ei real tofotstakling.
D. Meyler
Gult kort
D. Meyler
Irland
Irland
90'
Tom Lawrence svinger inn, men forsøket er begredelig dårlig. Ingen rødkledde er i nærheten av ballen, da blir det vanskelig å score mål.
90'
Nytt frispark for Wales ute til høyre, og nå handler det nok like mye om å ødelegge for Irland.
90'
Ramsey kommer til et nytt skuddforsøk. En lang ball klareres rett i beina på Arsenal-spilleren, men forsøket på halv volley er enkelt for Randolph.
90'
Ny lang ball fra Wales inne i irenes boks. Igjen klareres det enkelt på fremste rad. Ballen havner inn til Randolph, og da er jeg redd walisernes drøm om VM er nettopp det - en drøm.
90'
Sparker ned Ramsey på midtbanen. Soleklart.
J. McClean
Gult kort
J. McClean
Irland
Irland
90'
Drøying av tid fra sisteskansen.
D. Randolph
Gult kort
D. Randolph
Irland
Irland
90'
K. Long
Innkommende
K. Long
Irland
Irland
D. Murphy
Utgående
D. Murphy
Irland
Irland
90'
Fem minutter tillegg i Cardiff, nå haster det skikkelig for Wales!
89'
Wales har lagt opp til powerplay her nå, og har nesten hele laget inn i Irlands sekstenmeter. Da må innleggene være av bedre kvalitet, for nå blir det enkelt for Irlands forsvar.
88'
Ut på første stolpe.
88'
Ny god mulighet for Wales! Ledley får slått fra venstre, mot den lille innbytteren Jonny Williams på bakre stolpe. Lysluggen får satt hodet på ballen, men får ikke styring mot mål.
87'
Mot bakre, men Clark får klarert.
87'
Innlegg fra Davies på venstresiden til Wales. David Meyler kommer først på ballen, men må gi til corner.
84'
Frispark for Wales i riktig Bale-posisjon. Dessverre sitter han på tribunen, da blir det Ramsey i stedet. Håpløst forsøk, fem meter over.
83'
Om jeg ikke tar helt feil så ryker vel begge lagene ut ved uavgjort her. Om Wales skulle score blir de fortsatt stående som dårligste toer. Tar gjerne mot tilbakemeldinger om jeg har regna fryktelig galt her.
82'
Brukbart fra Wales og Woodburn! Liverpool-spilleren drar seg inn fra venstre og får slått et bra innlegg mellom forsvar og keeper. Dessverre for Wales er det ingen rødkledde som kommer først på den ballen, da kan Darren Randolph plukke den enkelt ned.
79'
Bruker vel lang tid på et frispark på egen halvdel.
C. Clark
Gult kort
C. Clark
Irland
Irland