Populære sporter
All sport
Vis alt

Hevder å ha bilder som kan renvaske England-stjernen

Jonas Moen Rye

Oppdatert 06/09/2017 klokken 12:01 GMT+2

Dele Alli kan se ut til å slippe karantene etter å ha vist fingeren i VM-kvalifiseringsoppgjøret mot Slovakia.

Dele Alli

Foto: Eurosport

Dele Alli (21) slipper etter all sannsynlighet unna karantene etter å ha vist fingeren i Englands VM-kvalifiseringsseier over Slovakia mandag.
Tottenham-stjernen ble etter kampen beskyldt for å ha vist fingeren til dommer Clement Turpin, men hevdet selv sin uskyld og forklarte at gesten var rettet mot tidligere Tottenham-kamerat Kyle Walker.
Saken fortsetter under videoen
FIFA meldte etter oppgjøret at de ville se på episoden og Det engelske fotballforbundet (FA) fryktet at Alli måtte være nødt til å se deler av neste års VM fra tribunen. Onsdag skriver imidlertid The Daily Mail at fotballens øverste organ ennå ikke har satt i gang en formell etterforskning av situasjonen i påvente av dommerens rapport.
Avisen skriver videre at FA har tilgang til flere kameravinkler som viser at Allis finger ikke var rettet mot dommer Turpin, men Walker slik 21-åringen hevdet, og vil bruke disse om en eventuell etterforskning likevel blir iverksatt.
Saken fortsetter under bildet
picture

Avisen hevder disse bildene skal bidra til å renvaske Alli (utklipp fra The Daily Mail)

Foto: bilde

Walker, som i sommer ble solgt til Manchester City for rundt 500 millioner kroner, synes både situasjonen og Allis forklaring var så morsomt at han tok til Twitter dagen derpå for å «gjøre narr» av sin tidligere klubbkamerat.
Saken fortsetter under
Dette er ikke første gang Englands midtbanekomet er i trøbbel. 21-åringen fra Milton Keynes har ved flere tidligere anledninger fått medias søkelys rettet mot seg etter kontroverser på fotballbanen. Så sent som i april i fjor ble Tottenham-spilleren ilagt karantene i etterkant av å ha slått West Bromwichs Claudio Jacob når dommeren ikke fulgte med.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame