DRAMMEN (Eurosport.no):
Ryktene gikk rundt Emil Bohinen så å si hele sommeren.
OBOS-ligaen
Andre år på rad at de må i kvalik om en plass i OBOS: – Vi har noe der å gjøre
7 TIMER SIDEN
Men Stabæk-stjerneskuddet har vært klar på at han ikke har ønsket å dra for enhver pris. Mandag stengte overgangsvinduet i Norge og mesteparten av de største europeiske ligaene, uten at Bohinen hadde forlatt Stabæk.
– Jeg tenker at siden det ikke kom noen klubber som la noe på bordet, så er det like greit. Jeg drar ikke til en klubb bare for å dra, sier Bohinen etter U21-landslagets trening på Marienlyst før avreise til EM-kvalifiseringskampen mot Portugal.

Har bedt om mindre informasjon

Franske Angers og pappa Lars Bohinens tidligere klubb, Nottingham Forest, skal ifølge diverse medier ha vært blant klubbene som jaktet Bohinen tidligere i år. Det rette budet kom imidlertid aldri.
– Jeg har egentlig fått ganske lite informasjon om det fordi jeg har bedt om å ikke få informasjon. Jeg pleier å bli informert når det kommer noe nevneverdig, men det har det da sannsynligvis ikke gjort, sier Emil Bohinen.
I februar forlenget han avtalen sin med Stabæk. Den varer fram til sommeren 2022. 21-åringen har heller ingen hast med å takke ja til eventuelle tilbud som måtte komme når klubbene kan handle igjen på nyåret.
– Det får vi ta når det kommer. Jeg tenker ikke så mye på det nå, nå som ting er blitt som de ble. Da fortsetter jeg resten av sesongen i Stabæk.

Braktap i forrige Eliteserie-kamp

For Bohinen legger ikke skjul på at han har det fint i Stabæk. Han ser frem til de ti kampene som gjenstår av sesongen.
Lagets form har vært av det ustabile slaget de siste månedene. Da Haugesund ble slått 12. september, var det deres første Eliteserie-seier på syv kamper.
Én seier og to tap, hele 0-4 mot Sarpsborg 08 sist, har etterfulgt den etterlengtede triumfen mot Haugesund.
– Vi fikk et lite tilbakeslag mot Sarpsborg sist, men vi føler fortsatt at vi er på rett vei. Det var mye som gikk galt da. Vi har hentet et par nye, så vi må bare jobbe knallhardt og analysere den kampen så godt at vi vet hva som gikk galt. Vi må bare jobbe fremover. Det er ikke noe annet å gjøre, sier Bohinen.
Se siste Indre Bane:

Eline på besøk, Branns umulige målsetting og FKH-trøbbel

Eliteserien
Tar ikke av etter Europa-suksess og milliondryss: – Teller ikke penger
9 TIMER SIDEN
Eliteserien
Gjermund Åsen fortsetter i Lillestrøm
11 TIMER SIDEN