Vant for første gang siden september

Oppdatert 01/06/2020 klokken 18:12 GMT+2

Pål Alexander Kirkevold og Hobro hadde gått seiersløse i dansk superliga i åtte måneder, men i første kamp etter koronapausen ble det 1-0-seier over Randers.

Pål Alexander Kirkevold

Trepoengeren var med andre ord svært etterlengtet for Kirkevolds lag. Nordmannen spilte de ti siste minuttene som innbytter i en kamp som ble avgjort av Edgar Babayans straffescoring etter 35 minutter.
Kampen var sjansefattig, men bød på intensitet og en rekke friske dueller. Hobros straffespark kom da venstrebacken Mathias Haarup ble lagt i bakken av Frederik Lauenborg i Randers-feltet.
Randers fikk scoring annullert for offside ved to anledninger og klarte aldri å få ballen i mål på godkjent vis.
Seieren betyr at Hobro garantert ender på 12.-plass i superligaen. Det gjenstår én runde av grunnspillet, og det skiller fire poeng opp til Sønderjyske og fire ned til Esbjerg.
Hobros forrige trepoenger kom 15. september hjemme mot FC København (2-1). I alt står Kirkevolds lag med tre seirer, 13 uavgjorte og ni tap.
Randers ligger på sin side på 7.-plass og ser ikke ut til å kunne ta 6.-plassen som gir plass i sluttspillet om seriemesterskap og europacupplasser.