Umbro skriver på sin Instagram-konto at Mikkel «Mix» Diskerud har signert for fire og et halvt år med den engelske storklubben.
«Mix» ble i 2015 annonsert som Umbros nye ansikt utad. Klesgiganten innleder Instagram-meldingen på følgende vis:
«Vi er henrykte over å melde at Mix vil utvikle sitt forhold til Umbro i vår hjemby, da han med stolthet fortsetter sin sportslige utvikling med en langtidskontrakt med Manchester City FC.»
Eliteserien
Sjekk VIF-keeperens «hemmelige våpen»: – Handler om å kamuflere
6 TIMER SIDEN
Se Instagram-meldingen her (saken fortsetter under):
Selv sier hovedpersonen selv følgende om kontrakten:
– Dette er en stor mulighet for meg. Jeg ser veldig frem til å bli en del av en organisasjon som jobber så hardt for å fremme vår sport, våre verdier og utstyr til nye høyder.
Og fortsetter:
– Manchester City er sannsynligvis verdens beste fotballklubb, og Umbro designer de beste klærne. Begge er historiske merkevarer som ser frem til å forme sportens fremtid.

Diskerud: – Må vi klippet håret der borte?

Lørdag ettermiddag tok Diskerud selv bladet fra munnen på det sosiale mediet Twitter. Der la han ut et melding der han spør:
– Må vi fortstatt klippet håret vårt når vi drar over der? spør Diskerud.
Vedlagt var en musikvideo fra Hair, ved navnet «Manchester England, England»

Hevder han blir leid ut eller solgt

Diskerud kommer fra Premier League-lederens samarbeidsklubb, New York City FC (som har samme eiere som City), hvor han har vært siden 2015. I fjor var han på utlån i IFK Göteborg.
Amerikanske ESPN skriver lørdag kveld at en kilde med kunnskap til Diskerud-saken sier til ESPN at Diskerud sin kontrakt med New York City FC, som i utgangspunktet går ut i slutten av 2018, nå har blitt terminert og at han ble hentet til Manchester City med hensikt i å bli leid ut eller solgt.
Da nyheten sprakk onsdag ettermiddag, ble det raskt spekulert i at «Mix» vil bli leid ut til en annen av Premier League-klubbens samarbeidsklubber i nær fremtid. Blant kandidatene skal australske Melbourne City FC være et hett alternativ.
Manchester City gjorde noe lignende i 2016, da Aaron Mooy signerte for klubben. Australieneren ble like etter utleid til den daværende Championship-klubben Huddersfield, som Mooy hjalp til opprykk samme sesong. Sommeren 2017 kjøpte Huddersfield Mooy for rundt 50 millioner kroner.
Kilden ESPN har snakket med hevder å vite at han ikke kommer til å trene med Manchester Citys førstelag, men at han heller ikke kommer til å bli lånt ut til en annen av samarbeidsklubbene til Manchester City, som er en del av City Football Group.
City Football Group eier klubbene Manchester City, New York City (USA), Melbourne City (Australia), Yokohama F. Marinos (Japan), Club Atlético Torque (Uruguay) og Girona FC (Spania, nivå 2).
Manchester-journalisten Joey Leizerowitz, som ifølge Twitter-profilen sin er internasjonal korrespondent for sportsnyhetsstedet Vavel, skriver i det sosiale mediet at han har vært i kontakt med Manchester City og at de ikke kommer til å kommentere Diskerud-ryktene.
Fotball
Mener Solbakken bør ta ut Berisha på landslaget
6 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Se høydepunkt: Sandnes Ulf snudde det mot Stjørdals-Blink
7 TIMER SIDEN