TRONDHEIM (Eurosport.no): Rosenborg er blitt koblet til flere spisser siden det ble kjent at Torgeir Børven var på vei vekk. Etter 0-2-tapet for PSV i Europa League-playoffen, bekreftet Åge Hareide at han har pekt seg ut svenske Rasmus Wiedesheim-Paul (21) som en mulig spiss.

Eliteserien
Drømmeretur for Ingebrigtsen – sjokkerte RBK på Lerkendal
I GÅR PÅ 19:51

Wiedesheim-Paul spiller for Halmstad på nivå to i Sverige. Denne sesongen står han med 13 mål på 18 seriekamper for klubben som ligger på annenplass i Superettan.

– Jeg kjenner til ham, sa Hareide til Adresseavisen.

– Er han aktuell for Rosenborg?

– Kanskje. Men vi sjekker med mange. Vi har jobbet med mange for å få inn en angriper etter at Torgeir forlot oss. Han er en av de vi har kikket på, utdypet han.

Saken fortsetter under videoen.

Dette sa Hareide etter PSV-tapet

Hareide ønsket ikke å si noe om hvilke andre spillere de har sett på. På pressekonferansen etter kampen mot PSV, der Eurosport var blant mediene som var til stede, gjentok han imidlertid interessen for Wiedesheim-Paul.

– Han er en interessant spiller. Han er ung. Scoret mye mål. God teknikk og kan spille flere posisjoner. Han er en interessant mann. Så får vi se om vi klarer å sikre oss ham, sa Hareide.

Se høydepunktene fra kampen. Med tillatelse fra VG+.

Se høydepunktene fra PSVs seier mot RBK

Eliteserien
RBKs valg slaktes av Brann-legende – blir ikke straffet av NFF
I GÅR PÅ 14:38
Eliteserien
Ingebrigtsen om «spesiell» Lerkendal-retur: – Ikke sånn det skal være
23/11/2020 PÅ 15:18