Publisert 23/08/2018 klokken 22:37 GMT+2

Rosenborg tok en sterk 3-1-seier i den første playoff-kampen mot Shkendija.

Rosenborg

• Se Rosenborg - Strømsgodset søndag 26. august kl. 18.00 på Eurosport Player og MAX
Rosenborg - Shkendija: 3-1
Første playoff-kampen til Europa League for Rosenborg var hjemme mot Shkendija og de kunne ikke fått en bedre start. Etter bare ti minutter satte Rosenborgs nysignering Issam Jebali inn kveldens første mål. Bare minutter etterpå la Nicklas Bendtner på til 2-0 for hjemmelaget.
Men det var ikke nok for trønderne. Rett før pause kom Bendtner mot mål, sentret til Birger Meling som igjen sentret til Jonathan Levi foran mål.
Det betyr at Rosenborg gikk til pause med 3-0.
Det skulle ta gjestene nesten 30 minutter ut i andre omgang før de satte sitt første mål. Stenho Junior satte den høyt i mål bak Rosenborg-keeper Andre Hansen.
Men gjestene i rødt klarte ikke å komme tilbake med mer og kampen endte til slutt med en 3-1-seier til Rosenborg.
Det betyr at de har et godt utgangspunkt før returoppgjøret neste uke.