Populære sporter
All sport
Vis alt

Drømte om å trekke Arsenal for å få en alvorsprat med Wenger – nå får han ønsket oppfylt

Vebjørn Bjørkås

Oppdatert 11/12/2017 klokken 17:24 GMT+1

Östersund-profil er ihuga Arsenal-fan. Nå skal han fortelle akkurat hva han mener om Arséne Wenger.

Østersund

Foto: Scanpix

Östersund har hatt en eventyrsesong så langt i Europaligaen, og kjempet helt til siste runde med den spanske storklubben Athletic om gruppeseieren.
I dag ble det klart at den lille klubben fra skiskytterbyen i februar så langt får oppleve sitt soleklart største eventyr så langt når Arsenal kommer på besøk.
For Östersund-profilen Ronald Mukiibi ble dagens treknig spesiell. Mukiibi er så stor Arsenal-fan at han før Europaliga-trekningen meldte følgende til svenske Aftonbladet.
– Jeg vil veksle noen om med Wenger og spørre hvorfor han setter opp elleveren som han gjør. Det hadde vært gøy. Jeg vil snakke med han om enkelte beslutninger han tar, sa Mukiibi til Aftonbladet.
Når han i dag fikk beskjeden om at drømmen blir oppfylt, visste han ikke hva han skulle gjøre.
– Først begynte jeg bare å le for meg selv. Så sendte jeg en melding til guttene på laget og bare skrek høyt ut. Det er så sykt. Å få møte laget man har holdt med hele sitt liv. Hvem hadde trodd det? spør Mukiibi.

Skal prøve å selge seg inn på Arsenal

Han står fortsatt fast ved at han kommer til å holde det han lovet om Wenger-praten, men kommer i tillegg til å prøve å selge seg selv inn for den franske manageren.
– Vi må kanskje snakke om min fremtid under samtalen? Om jeg bare gjør en bra kamp så..., spøker forsvarsspilleren ifølge avisen.
Mukiibis manager, Graham Potter, som har gjort mirakler med Östersund, er meget fornøyd med å trekke Arsenal.
– En fantastisk trekning. Jeg ville gjerne ha et ordentlig storlag, sier Potter fornøyd til ÖFKs nettsted. ifølge NTB.
– Jeg synes det er veldig kult å få reise hjem til England og få møte et av de beste lagene i Premier League. Nå er vi virkelig underdogs, sier manageren.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame